Gość tomala2301 Opublikowano 19 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2011 Witam , mam zepsute piloty w kluczykach chodzi o Nissana Primer z 1999r. Zepsuły mi się piloty w kluczykach , i czy jest możliwość zaprogramowania innego pilota , żeby można było otwierać i zamykać auto . Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 19 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2011 TAK, a co się dokładnie stało?? nie działają przyciski?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przedszkolak Opublikowano 19 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2011 Musisz napisać co sie dokładnie dzieje, komuś już pomogłem, wystarczyło wyczyścić styki baterii i wsadzić nowe i dziłało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość tomala2301 Opublikowano 22 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2011 Chodzi o to że się zepsuły mikrowłączniki w kluczyku w pilocie . Próbowałem w jednym u elektronika inny mikrowłącznik założyć , ale nie działa. Zapytanie moje to takie czy jest możliwość przekodowania innego pilota . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 22 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2011 jest możliwość przekodowania i jest możliwość naprawy mikrowyłączników, jakoś u mnie od 2 lat latają przelutowane i jest gitt, trzeba kupić troszkę inne i wyciąć cycki z gumki i będzie działać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość fizolow Opublikowano 22 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2011 jest możliwość przekodowania i jest możliwość naprawy mikrowyłączników, jakoś u mnie od 2 lat latają przelutowane i jest gitt, trzeba kupić troszkę inne i wyciąć cycki z gumki i będzie działać czesc wylaczniki kupisz w kazdym sklepie z elektronika,a po wymianie nalezy zakodowac piloty,(zgubil kod) nie uzywanye chwile.w terano i wiekszosci innych nissanow programujesz kluczykiem,sam to robilem rok temu,ale poszukaj opisu programowania na forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość FILCEK Opublikowano 4 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2011 Wita! mam problem z pilotem, chodzi o to że otwiera wszystko bez zarzutów tylko nie chce zamknąć. czy tylko się rozkodował czy se zepsuł? czy jeżeli zacznę programować go a pilot będzie zepsuty to czy się nie rozkoduję całkiem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.