Gość adrianPrimeraGX Opublikowano 25 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2011 Nissan Primera P11 z 96r.Mam problem z halogenami.Ostatnio zauważyłem,że pali się tylko jeden z tyłu,więc to chyba nie bezpiecznik.A żeby aż 3 żarówki się przypaliły to za duży zbieg okolicznośći.Wie ktoś co jest przyczyną?Prosiłbym o radę i pomoc jak to naprawić.Z góry dziękuję i pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GeorgeGt Opublikowano 25 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2011 Nissan Primera P11 z 96r.Mam problem z halogenami.Ostatnio zauważyłem,że pali się tylko jeden z tyłu,więc to chyba nie bezpiecznik.A żeby aż 3 żarówki się przypaliły to za duży zbieg okolicznośći.Wie ktoś co jest przyczyną?Prosiłbym o radę i pomoc jak to naprawić.Z góry dziękuję i pozdrawiam z tyłu jest tylko jedno przeciwmgielne.. sprawdź żarówki będziemy patrzyć później. samochód miał halogeny czy dokładałeś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość adrianPrimeraGX Opublikowano 25 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2011 Halogeny są fabryczne,a żarówki ok:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GeorgeGt Opublikowano 25 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2011 Halogeny są fabryczne,a żarówki ok:) Mam rozumieć, że nie ma różnicy czy przekręcisz przełącznik na halogeny czy na halogeny z tylnym przeciwmgielnym? przód nie świeci? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość adrianPrimeraGX Opublikowano 25 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2011 dokładnie tak.co mam robić?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GeorgeGt Opublikowano 25 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2011 dokładnie tak.co mam robić?? przekaźnik pod maską od halogenów sprawdzałeś? masz puszkę z przekaźnikami po lewej stronie? (koło silniczka wycieraczek) bodajże drugi przekaźnik jest od halogenów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość adrianPrimeraGX Opublikowano 26 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2011 Sprawdziłem.Jest ok.Nie był dociśnięty,hehe.Dzięki serdecznie za pomoc i pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 26 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2011 jak wszystko już naprawione bbuuuhahhaha to zamykam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.