tom1404 Opublikowano 26 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2011 Witam. Mam problem po kapitalnym remoncie silnika auto zapalało na dotyk ale nie chciało jechać i miało 1600 obrotów. Wymieniłem pompę stara była w naprawie ale spec ją spier... więc kupiłem nową mała poprawa fajnie się zbiera silnik równo pracuje ale dalej ma 1600 obr. i świeci check,ściągnąłem elektronika podpiął się pod sterownik ale nie wyskakują żadne błędy, gdy spróbował zmniejszyć obroty na sterowniku auto zgasło. czy może to być problem z Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 26 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2011 pewnie był odpalony z odpiętą przepływką, albo niesprawną, trzeba pomierzyć i wykasować błąd na spinacz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom1404 Opublikowano 26 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2011 pewnie był odpalony z odpiętą przepływką, albo niesprawną, trzeba pomierzyć i wykasować błąd na spinacz A jak ją można sprawdzić. a tak przy okazji mam jeszcze jedno pytanko czy jest możliwe uszkodzenie sterownika silnika przy podłączaniu chipa bo auto kupiłem już zchipowane i od początku tak się zachowywało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 26 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2011 a to traktor, nie zauważyłem, chyba and_pec, krzysiek1958 lub inny traktormaniak więcej Ci powie, bo nie koniecznie to co napisałem jest powodem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom1404 Opublikowano 26 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2011 a to traktor, nie zauważyłem, chyba and_pec, krzysiek1958 lub inny traktormaniak więcej Ci powie, bo nie koniecznie to co napisałem jest powodem podziękował. pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.