Gość mirekg9 Opublikowano 20 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2011 Sabt, nie pisałeś lub ja się nie doczytałem że szukałeś na Allegro - sorki. A nie lepiej zdemontowac koło i dokładnie się przyjżeć, co tam masz za felgą? Przy okazji cyknąć parę fotek i już wiesz czego szukać i o co się pytać. To chyba najlepsze rozwiązanie, jeśli w Waszych Navarkach są takie różnice w zależności od modelu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alkaspaw Opublikowano 21 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2011 Ja rozbierałem więc wiem z tyłu są łożyska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość glo Opublikowano 22 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2011 W D-40 piasta jest z przodu, z tyłu łożyska. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi