Bartek.D_88 Opublikowano 9 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2016 No wiec ja dopisze co nie co:) mam primera 2003 z przedliftowej wersji z radiem na jedno cd i wyjściami innymi niż kolega co opisywał ze szczegółowymi zdj. Wyjście pod zmieniarke mam ale radio po podłączeniu xcarlinka w ogóle go nie widzi a niby jest kompatybilny z moim radiem czyli clarion cy100 . Może nie mam czegoś wgranego bo nie mam w radiu w menu opcji aux... jakieś sugestie co zrobić w takim wypadku? Może jakiś nowszy model radia załatwi sprawę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skit Opublikowano 9 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2016 A w menu serwisowym masz wlaczona zmieniarke Wysłane z mojego D5803 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek.D_88 Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2016 A więc zadziałało mi wystarczyło wcisnąć SCR na radiu i załadowało mi Xcarlinka jako zmieniarke , wydaje sie błache ale nie wiedziałem jak wzbudzić zmieniarkę skoro wszystkie prądy sie zgadzały , podłaczenie do radia teź , menu serwisowe teź widziało zmieniarke Ogólnie daje 10/10 Xcarlinkowi minus taki ze przy montażu z radości polamałem jeden plastik i wbilem sobie śrubokret w palca ^^ pozdrawiam , jak ktoś ma jakieś pytania to na pw proszę . PS. w moim modelu z 2003 r. nie mialem wpiętego kabla z wyjściem AUX więc zakładam ze go nie dawali w tym roczniku więc nie ma co go po aucie szukać chyba że to kwestia jeszcze modelu czyli : visia lub acenta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majkelo Opublikowano 18 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2016 Witaj kolego, mógłbyś podpowiedzieć gdzie miałeś wyjście na zmieniarkę? I mógłbyś zarzucić fotkę kostki do którego podłączałeś xcarlinka? Mam rocznik 2004 w menu serwisowym jest zmieniarka lecz jest szary kwadracik koło niej a powinien być zielony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zenonz Opublikowano 10 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2018 Niedawno zamontowałem do swojej Primerki cyfrową zmieniarkę Peiying PY-EM05. Link do aukcji: http://allegro.pl/cyfrowa-zmieniarka-peiying-bt-do-nissan-infinity-i6701450167.html . Bardzo dobrze współpracuje z radiem CY100. Podłączenie bezpośrednio do radia. Była tam już wtyczka od zmieniarki - pod fotelem kierowcy nie znalazłem, więc koniec kabla pewnie w bagażniku. Przy -14oC nie chciało mi się szukać. Jakość dźwięku całkiem dobra - o wiele lepsza niż transmitery, jednak nieco gorsza niż z CD. Słucham po BT ze smartfona. Z IPodem nie próbowałem - nie moja bajka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi