darja Opublikowano 31 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2011 czy mozna zastosować zamiennik od innego typu terrana do terano 3.0 di 2004r.Chodzi o wał pędny przedni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtus Opublikowano 31 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2011 czy mozna zastosować zamiennik od innego typu terrana do terano 3.0 di 2004r.Chodzi o wał pędny przedni Tak - jeśli długość jest właściwa i flansza pasuje... Pod tymi warunkami, może być z Patrola, Pickupa... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darja Opublikowano 31 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2011 potrzebna mi konkretna wiadomość.chcę kupić taki wał na allegro,a nie chcę kupować kota w worku dlatego interesuje mnie wiadomość od kogoś kto ten problem już ma za sobą.do mojego nie ma a są na przykład do do 2,7 d rok 1998. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość drewniany Opublikowano 31 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2011 Też Cie bardzo serdecznie witamy kolego darja http://forum.nissanklub.pl/index.php/topic/1060-chcesz-sie-przywitac-jestes-nowy/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtus Opublikowano 31 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2011 potrzebna mi konkretna wiadomość.chcę kupić taki wał na allegro,a nie chcę kupować kota w worku dlatego interesuje mnie wiadomość od kogoś kto ten problem już ma za sobą.do mojego nie ma a są na przykład do do 2,7 d rok 1998. Bo ogólnie to wał się naprawia, a nie wkłada sprawną używkę po wie jakim przebiegu. Wieloklin, krzyżak się wymienia - byle w dobrym warsztacie. Poza tym, wystarczy zmierzyć i zapytać o to samo dostawcę lub kogoś z forum. Według mnie są takie same. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darja Opublikowano 31 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2011 Bo ogólnie to wał się naprawia, a nie wkłada sprawną używkę po wie jakim przebiegu. Wieloklin, krzyżak się wymienia - byle w dobrym warsztacie. Poza tym, wystarczy zmierzyć i zapytać o to samo dostawcę lub kogoś z forum. Według mnie są takie same. TYLKO JEST MAŁY PROBLEM TEN WAŁ POPĘKAŁ I Z POMIARAMI SĄ KŁOPOTY.KRZYŻAKA JUŻ SIĘ NIE ZAŁOŻY. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtus Opublikowano 1 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2011 TYLKO JEST MAŁY PROBLEM TEN WAŁ POPĘKAŁ I Z POMIARAMI SĄ KŁOPOTY.KRZYŻAKA JUŻ SIĘ NIE ZAŁOŻY. Tym bardziej... Długość masz, rozstaw masz ... co jeszcze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darja Opublikowano 23 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2011 wał ma długość 65 cm może ktoś ma taki wał. dla tych którzy mają albo w przyszłości będą mieli podobną awarię podaję rozwiązanie problemu:kupujemy wał od terana, rocznik obojętny, dotaczamy u tokarza wstawkę, montujemy i zasuwamy po bezdrożach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.