huba_k Opublikowano 1 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2011 (edytowane) Czy ktoś z was ma luźno latającą hmmmmm nie wiem jak to nazwać: obudowę, osłonę plastikową od dołu , pod schowkiem z przodu od pasażera, zdołałem zauważyć że wylatuje tam powietrze z klimy na nogi, i jak daje tam rękę to całe lata. Edytowane 1 Lutego 2011 przez huba_k Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ahdov Opublikowano 2 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2011 Czy ktoś z was ma luźno latającą hmmmmm nie wiem jak to nazwać: obudowę, osłonę plastikową od dołu , pod schowkiem z przodu od pasażera, zdołałem zauważyć że wylatuje tam powietrze z klimy na nogi, i jak daje tam rękę to całe lata. mam to samo, a zauwazylem to kiedy moj znajomy z rozmiarem buta 48 wjechal mi na miejsce pasazera.. Udalo mi sie to wcisnac samemu i jest OK..bynajmniej nie obija sie podczas jazdy. pzdr, Lukasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hizel Opublikowano 4 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2011 Mam to samo i nie mam pojęcia jak to zamocować żeby nie latało. Nie wiem czy to ktoś porozkręcał czy samo się rozleciało trudno tam coś zobaczyć bo kiepski dostęp. Może ktoś wie co jest grane? Myślałem że to tylko u mnie jest coś takiego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 5 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2011 W moim QQ dokładnie jest to samo. Lata ta osłona i za nic nie mogę jej wcisnąć, tak żeby była nieruchoma. Może ktoś napisze jak jest mocowane to cholerstwo ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACEK1952 Opublikowano 6 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2011 (edytowane) Czy ktoś z was ma luźno latającą hmmmmm nie wiem jak to nazwać: obudowę, osłonę plastikową od dołu , pod schowkiem z przodu od pasażera, zdołałem zauważyć że wylatuje tam powietrze z klimy na nogi, i jak daje tam rękę to całe lata. U mnie prawy dukt też lata.Zauważyłem,że z prawej strony jest zamocowany bez luzu, problemem jest mocowanie od strony lewej. W załączeniu rys. z "Manualu" "duktów" powietrznych wentylacji.To prawdopobnie nr 7 z tymi klipsami 8. Jeszcze nie zdiagnozowałem co jest tego przyczyną. VTL.pdf Edytowane 6 Lutego 2011 przez JACEK1952 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
em Opublikowano 6 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2011 Która osłona z zamieszczonego przez kolegę Jacek1952 schematu wam lata? Chciałem sprawdzić to u siebie, ale nie do końca wiem na co zwrócić uwagę :> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ahdov Opublikowano 6 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2011 Która osłona z zamieszczonego przez kolegę Jacek1952 schematu wam lata? Chciałem sprawdzić to u siebie, ale nie do końca wiem na co zwrócić uwagę :> Nie wiem ktory to element z pdf...bynajmniej centralnie pod schowkiem pasazera...wystarczy ze wsadzisz tam reke a trafisz na to o czym mowimy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 10 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2011 Poradziłem sobie z tą osłoną. Trzeba pod schowek wsadzić głowę i oświetlić to. Z prawej strony jest okrągły przelot w kształcie rury, średnicy około 7-8 cm, który to powinien być nasadzony na podobny w osłonie z boku. Jak narazie trzyma się przyzwoicie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wegit Opublikowano 26 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2013 Poradziłem sobie z tą osłoną. Trzeba pod schowek wsadzić głowę i oświetlić to. Z prawej strony jest okrągły przelot w kształcie rury, średnicy około 7-8 cm, który to powinien być nasadzony na podobny w osłonie z boku. Jak narazie trzyma się przyzwoicie. Wsadziłem głowe i oświetliłem „TO” z prawej strony, nie zauważyłem okrągły przelot w kształcie rury o czym pisałeś. Który rocznik masz auto? Dołączam zdjęcie gdzie widać jak by czegoś brak. O usterce pisali tu: http://forum.nissank...wiczki-w-desce/ http://forum.nissank..._20#entry863526 Mógłby ktoś wyłożyć zdjęcie na forum, aby zobaczyć jak ma być? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 26 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2013 (edytowane) Niewiele więcej roboty jest demontując schowek, a wtedy masz wszystko na wierzchu. Po kolejnym wypadnięciu osłony nawiewu w miejscu łączenia wkręciłem blachowkręt i zapomniałem o problemie. Edit: Zamieszczony przez Jacka1952 pdf pokazuje wersję angielską. "Latająca osłona" pod schowkiem po stronie pasażera to nr 12. Edytowane 27 Stycznia 2013 przez Worlan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wegit Opublikowano 27 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2013 Kolega lechia, napisał: szczęka mi opadła jak zobaczyłem pod schowkiem brak osłony wykonanej z gumy /szybko sprawdziłem u sąsiada który posiada podobny egzemplarz/ http://forum.nissank..._20?do=findComment&comment=863526 Nie zauważyłem osłony wykonanej z gumy, dla tego poprosiłem o zdjęcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rraphell Opublikowano 14 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2013 Tak jak pisał kolega Worlan,wystarczy wcisnąć " okrągły przelot w kształcie rury, średnicy około 7-8 cm, który to powinien być nasadzony na podobny w osłonie z boku". Właśnie to zrobiłem. Jeśli 'wyskoczy', to nie pozostanie nic innego, jak blachowkręt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi