Gość rafbor13 Opublikowano 8 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2011 Mam pytanie czy zbiornik paliwa z II pasuje do I czy trzeba coś przerabiać. Cieknie mi bak w w terrano I 1989 4WD trzy drzwiowy i chciałbym go wymienić. Proszę o pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Whitie Opublikowano 9 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2011 Mam pytanie czy zbiornik paliwa z II pasuje do I czy trzeba coś przerabiać. Cieknie mi bak w w terrano I 1989 4WD trzy drzwiowy i chciałbym go wymienić. Proszę o pomoc. Wyglądają podobnie... ale pewności nie mam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość easyrider_1988 Opublikowano 18 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2011 Wyglądają podobnie... ale pewności nie mam Moj ociec przekładł z II do I i ogólnie jest to samo rózni sie tylko mocowaniem w jednym miejscu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość radomiro Opublikowano 23 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 Mam pytanie czy zbiornik paliwa z II pasuje do I czy trzeba coś przerabiać. Cieknie mi bak w w terrano I 1989 4WD trzy drzwiowy i chciałbym go wymienić. Proszę o pomoc. Witaj Kolego ! Mam dokładnie taki sam problem,w moim Terrano I zaczął przeciekać zbiornik,powiedz,w jaki sposób poradziłeś sobie z tym problemem,wstawiłeś jakiś od Terrano II ?jeśli tak to z jakiego modelu,ma znaczenie czy diesel,czy benzyna,dużo było przerabiania ? z góry dziękuję za odp. Radek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hugh_h Opublikowano 27 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2011 a może sprawdzicie po numerze cześć ... w fascie dla pewności będzie podany kod zamienności Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość radomiro Opublikowano 4 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2011 a może sprawdzicie po numerze cześć ... w fascie dla pewności będzie podany kod zamienności "wyrwałem" w weekend swój,obejrzałem dokładnie i porównałem z tym co jest dostepne na allegro,jak dla mnie różnice są zbyt duże,tak więc,czyszczenie,spawanie i...nie cieknie,da mi to trochę czasu na znalezienie drugiego pozdrawiam R. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.