pesfajnder Opublikowano 14 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2011 Zastanawiam sie nad kupnem klockow hamulcowych na tyl i mam do wyboru oryginalne za 450 , lucasa za 140 oraz chinskie za 80 , czy ktos mogl by jakies polecic ? z gory dzieki i pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość glo Opublikowano 14 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2011 Weź Lukasa. To samo co oryginał. Możesz też poszukać Ferrodo, jest w podobnej cenie. Chińczyk może nuszkodzić tarcze, jak będzie za twardy. Za oryginał podziękuj. Cena kosmos. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość szczureczek Opublikowano 15 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2011 Raczej lucas nie robi, te oryginalne są dość twarde, a lucasy występują miękkie. Praktycznie nie ściągają nic tarczy. Pamiętaj też, że są różne rozmiary przednich tarcz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość glo Opublikowano 15 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2011 Raczej lucas nie robi, te oryginalne są dość twarde, a lucasy występują miękkie. Praktycznie nie ściągają nic tarczy. Pamiętaj też, że są różne rozmiary przednich tarcz. Zgadza się. Z przodu są dwa rodzaje tarcz, ale chodzi o tył. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość szczureczek Opublikowano 16 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2011 Tylnych też są podobno 2 rodzaje wiem bo mam wersję usa i szukałem tarczo-bębnów nowych i ciężko mi doczytać jaki rozmiar mogę mieć rzeczywiście. Ale te w Polsce co są dostępne lucasy pasują rozmiarowo. A napisałeś 140 zł to myślałem, że przednie bo po tyle kupuję. A tylne gdzieś koło 100 zł. U mnie na 3 wymiany przednie raz wymieniam tylne klocki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.