Gość Tymi Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2013 (edytowane) Nie wiem czemu bawicie sie w jakieś doklejane plastiki. Brewki typu Barbie i jakies dokladki niczemu nie służą. Docencie tył qashqai - jest piękny sam w sobie bez żadnych ubranek. Pozdrawiam! Edytowane 27 Kwietnia 2013 przez Tymi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toldo80 Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2013 (edytowane) Tutaj jest link do tematu z brytyjskiego forum QQ: http://forum.qashqaiclub.co.uk/front-back-skid-plate_topic11442.html Są zdjęcia nakładek pomalowanych w kolorze auta ( w tym przypadku szary). Znalazłem ten post gdy szukałem zdjęć jak wygląda szary QQ z nakładkami (mam taki sam kolor auta i zastanawiałem się czy warto). Są zdjęcia z niemalowanymi i pomalowanymi - może komuś pomóc w decyzji. Edytowane 27 Kwietnia 2013 przez toldo80 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi