Gość phil750 Opublikowano 17 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2011 Witam posiadam wersję primerki P11 z 97r 99KM i podejrzewam że mój termostat jest cały czas otwarty bo musze przejechać od 5-7km aby wskazówka sie podniosła do prawidłowej temperatury;/ czy mogę was prosić o jakieś rady przy wymianie termostatu bo mało miejsca tam jest;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kamilrenice1984 Opublikowano 17 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2011 U mnie w n16 2,2 di zeby osiagneła odpowiednia temperature musze pokonac tak jak mówisz 5 do 7km ale spalanie to samo.Mowa o minusowych temperaturach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dominik14 Opublikowano 17 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2011 5 km to chyba przy mrozach wcale nie tak wiele Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dexiu Opublikowano 17 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2011 Tu masz jak sprawdzić i na co zwrócić uwagę przy wymianie: http://forum.nissanklub.pl/index.php/topic/73178-termostat/. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.