janus Opublikowano 20 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2011 Czy ktoś się zwrócił uwagę na maskę silnika w note mam wrazenie że chyba ktoś walnął mi w samochód na parkingu ale nie widzę żadnych zadrapań wgnieceń itp.Maska jest lekko cofnięta do tyłu z lewej strony i przerwa pomiędzy reflektorem lewym ,a prawym większa.Kiedyś na to nie zwracałem uwagi ale to zobaczyłem i trapi.Czytałem że w Qashqai ma te problemy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 20 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2011 Zwróciłeś na to teraz uwagę?Nie masz wgniecenia ,rysy,to może miałeś tak od nowości źle ustawioną?A dobrze się zamyka? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janus Opublikowano 20 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2011 wszystko jest ok tylko troszkę skrobie końcowkami maski przy szybie przy otwieraniu ale zawsze tak było. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 20 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2011 No nie powinno nic skrobać,tak nie może być,jak masz gwarancję to jedź niech Ci to poprawią,a jak nie to dobry mechanik albo pomoc koleżeńska.Klapę można ustawić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janus Opublikowano 20 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2011 Jest po gwarancji nigdy nie zwracałem na to uwagi, chyba będę musiał wybrać się do mechanika albo samemu pogłówkować ale raczej to drugie tylko mrozy odpuszczą dzięki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.