Gość swierzak Opublikowano 2 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2011 Potrzebuje sprawdzić ustawienie rozrzadu w terrano 1 90rok.2.4 benzyna.Bo ktos wczesniej niezle namieszał i autko mi chodzi jak chce.Na aparacie brak jest regulacji.Moze ktos ma fotki.Nie wiem gdzie szukac znakow. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość fizolow Opublikowano 15 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2011 Potrzebuje sprawdzić ustawienie rozrzadu w terrano 1 90rok.2.4 benzyna.Bo ktos wczesniej niezle namieszał i autko mi chodzi jak chce.Na aparacie brak jest regulacji.Moze ktos ma fotki.Nie wiem gdzie szukac znakow. witaj,powinny byc na kolkach jesli nie wykrec swiece z 1 cyl,delikatnie obracajac ustaw tlok w gmp,tzn na samej gorze ,zdejmij pokrywe zaworow,1 z 3 na mijanie,po zlozeniu NIE ODPALAJ!!!! NAJPIERW PRZEKREC W KOLO KLUCZEM CZY NIE BLOKUJE!! A NAJLEPIEJ IDZ DO DOBREGO WARSZTATU NIECH CI ZROBIA KSERO Z AUTODATY. BO W TO ZE SERVIS ZROBI CI KSERO SZCZERZE WATPIE,JA TO GDZIES MIALEM ALE NIE WIEM GDZIE MAM PLYTKE BO OD 3 LAT JEZDZE TDI,POSTARAM SIE ZNALESC I WRZUCIC ALE NIE OBIECUJE. ALBO SCIAGNIJ MANUALA Z NETA ,MOZE TU KTOS MA I ZAPODA .POZDRAWIAM. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.