Guest zuraw Posted March 4, 2011 Share Posted March 4, 2011 Witam Zastanawiam się na wstawieniem do swojej Almerki Kolorowego wyświetlacza z nawigacją. Przeczytałem chyba już "cały internet 2 razy" i wiem że kilka osób się też do tego przymierzało ale nikt nie napisał z jakim skutkiem. Więc tutaj moje pytanie. czy ktoś już robił taki przeszczep i z jakim skutkiem?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest freunds Posted May 12, 2011 Share Posted May 12, 2011 Jest jeden kolega na tym forum który przełożył monochromatyczny wyświetlacz, ale to od cholery dłubania. Sam miałem alkę bez wyświetlacza i kupiłem rozbitka z kolorową navi, ale nie starczyło zapału, gdybyś chciał to mogę Ci odsprzedać zestaw. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pako21 Posted August 3, 2011 Share Posted August 3, 2011 Ile chcesz za ten zestaw. W swojej almerze mam wyswietlacz ale ten mniejszy dwukolorowy chcialbym wymienic go na kolorowy i ciekawi mnie czy istnieje taka mozliwosc Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest jumper3 Posted September 17, 2011 Share Posted September 17, 2011 Witam wszystkich, Odświeżam temat. Wiecie komu udała się ta przekładka? Mam kilka pytań odnośnie montażu. Chętnie zrobię fotorelację, wrzucę i podzielę się informacją ze wszystkimi. Posiadam N16 z mono wyświetlaczem, chciałbym założyć kolorowy z navi. Posiadam wszystkie elementy (czytnik, wyświetlacz, antenę, chyba wszystkie wiązki, moduł tel i coś jeszcze nie wiem nawet dokładnie co :)Proszę o kontakt do prekursora w tej dziedzinie K. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.