nelson38 Opublikowano 4 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2011 Witajcie, Musiałem ostatnio kilka razy ruszyć pod górkę, z ręcznego + więcej gazu na wciśniętym sprzęgle. W kabinie dosc mocno było potem czuc nieprzyjemny swad - cos jak siarka ;-). To nie jest moje pierwsze auto ;-) i nigdy wcześniej sie z czyms takim nie spotkałem. Tez ktoś tak ma/miał? Czy tylko mój egzemplarz ma taka przypadłość? pozdrowienia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manix Opublikowano 4 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2011 Witajcie, Musiałem ostatnio kilka razy ruszyć pod górkę, z ręcznego + więcej gazu na wciśniętym sprzęgle. W kabinie dosc mocno było potem czuc nieprzyjemny swad - cos jak siarka ;-). To nie jest moje pierwsze auto ;-) i nigdy wcześniej sie z czyms takim nie spotkałem. Tez ktoś tak ma/miał? Czy tylko mój egzemplarz ma taka przypadłość? pozdrowienia Nie przejmuj się,jak pczytasz to forum to zobaczysz ze od micry ,note ,qq,po inne tak mają. Ja też ze 2 razy doswiadczyłem tego jak wyjeżdżałem z zasp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adiunkt Opublikowano 18 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2011 U mnie też tak się zdarza. Zacząłem się zastanawiać czy samochód ma kolejny feler czy ja nie umiem jeździć ( a to nie pierwsze auto i takie rzeczy w innych samochodach nie miały miejsca) ale jak tak jest w nissanach to jestem spokojny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krawiec1974 Opublikowano 26 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2011 Nie przejmuj się,jak pczytasz to forum to zobaczysz ze od micry ,note ,qq,po inne tak mają. Ja też ze 2 razy doswiadczyłem tego jak wyjeżdżałem z zasp Ja obecnie mam Tiide 1,6 i nie miałem takiego przypadku, wcześniej miałem Tino 2,2 i też się z tym nie spotkałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manix Opublikowano 27 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2011 Ja obecnie mam Tiide 1,6 i nie miałem takiego przypadku, wcześniej miałem Tino 2,2 i też się z tym nie spotkałem Bo i nie jest to jakaś przypadłość nagminna.Ja doświadczyłem tego 2 razy (na 3 lata)i to zimą gdy próbowałem wykaraskać się z zasp(sprzęgło dostało ostro w D...)Córka w K12 też miała to ze 2 razy i też w podobnych okolicznościach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aachener Opublikowano 9 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2012 Taka chyba przypadlosc Nissana - malem Almere N16 oraz dwie Primery P12 i w kazdym z nich w przypadku koniecznosci ruszenia na polsprzegle smrod byl okrutny, naprawde nieprzyjemny zapach polaczenie spalenizny ze smrodem zepsutych jaj. W innych samochodach tego nie doswiadczylem - smrod pojawial sie tylko w Nissanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.