nelson38 Opublikowano 4 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2011 Witajcie, Musiałem ostatnio kilka razy ruszyć pod górkę, z ręcznego + więcej gazu na wciśniętym sprzęgle. W kabinie dosc mocno było potem czuc nieprzyjemny swad - cos jak siarka ;-). To nie jest moje pierwsze auto ;-) i nigdy wcześniej sie z czyms takim nie spotkałem. Tez ktoś tak ma/miał? Czy tylko mój egzemplarz ma taka przypadłość? pozdrowienia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manix Opublikowano 4 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2011 W dniu 4.03.2011 o 16:41, nelson38 napisał: Witajcie, Musiałem ostatnio kilka razy ruszyć pod górkę, z ręcznego + więcej gazu na wciśniętym sprzęgle. W kabinie dosc mocno było potem czuc nieprzyjemny swad - cos jak siarka ;-). To nie jest moje pierwsze auto ;-) i nigdy wcześniej sie z czyms takim nie spotkałem. Tez ktoś tak ma/miał? Czy tylko mój egzemplarz ma taka przypadłość? pozdrowienia Nie przejmuj się,jak pczytasz to forum to zobaczysz ze od micry ,note ,qq,po inne tak mają. Ja też ze 2 razy doswiadczyłem tego jak wyjeżdżałem z zasp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adiunkt Opublikowano 18 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2011 U mnie też tak się zdarza. Zacząłem się zastanawiać czy samochód ma kolejny feler czy ja nie umiem jeździć ( a to nie pierwsze auto i takie rzeczy w innych samochodach nie miały miejsca) ale jak tak jest w nissanach to jestem spokojny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krawiec1974 Opublikowano 26 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2011 W dniu 4.03.2011 o 16:54, manix napisał: Nie przejmuj się,jak pczytasz to forum to zobaczysz ze od micry ,note ,qq,po inne tak mają. Ja też ze 2 razy doswiadczyłem tego jak wyjeżdżałem z zasp Ja obecnie mam Tiide 1,6 i nie miałem takiego przypadku, wcześniej miałem Tino 2,2 i też się z tym nie spotkałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manix Opublikowano 27 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2011 W dniu 26.07.2011 o 17:53, krawiec1974 napisał: Ja obecnie mam Tiide 1,6 i nie miałem takiego przypadku, wcześniej miałem Tino 2,2 i też się z tym nie spotkałem Bo i nie jest to jakaś przypadłość nagminna.Ja doświadczyłem tego 2 razy (na 3 lata)i to zimą gdy próbowałem wykaraskać się z zasp(sprzęgło dostało ostro w D...)Córka w K12 też miała to ze 2 razy i też w podobnych okolicznościach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aachener Opublikowano 9 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2012 Taka chyba przypadlosc Nissana - malem Almere N16 oraz dwie Primery P12 i w kazdym z nich w przypadku koniecznosci ruszenia na polsprzegle smrod byl okrutny, naprawde nieprzyjemny zapach polaczenie spalenizny ze smrodem zepsutych jaj. W innych samochodach tego nie doswiadczylem - smrod pojawial sie tylko w Nissanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.