WJAREK Posted March 7, 2011 Share Posted March 7, 2011 Witam W maju 2010r zakupiłem nowego X-TRAIL-a LE PLATINUM z fabryczną nawigacją twardym dyskiem,panelem dotykowym i kamerą cofania. Wszystko byłoby pięknie nawet mapa jest b.dobra posiada nowsze drogi ,gdyby nie brak polskiego menu. czy ktoś z Was spotkał się ze spolszczeniem. Producent chyba olał Polskiego klienta. Byłbym wdzięczny za nowe informacje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest profesional Posted April 18, 2011 Share Posted April 18, 2011 Z tego co wiem to ciężko o mapy Xanavi... Jestem ciekaw jaką masz wersję, tzn x6.0 czy x7.0. spolszczenia chyba niema ale możesz sobie kupić(bardzo duży koszt) nową mapke lub pobrać i wypalić... a co do tej "firmy" jeśli można ją tak nazywać to nie wiem czy ona jeszcze istnieje bo strona www.xanavi.com juz nieistnieje... Link to comment Share on other sites More sharing options...
WJAREK Posted April 25, 2011 Author Share Posted April 25, 2011 Z tego co wiem to ciężko o mapy Xanavi... Jestem ciekaw jaką masz wersję, tzn x6.0 czy x7.0. spolszczenia chyba niema ale możesz sobie kupić(bardzo duży koszt) nową mapke lub pobrać i wypalić... a co do tej "firmy" jeśli można ją tak nazywać to nie wiem czy ona jeszcze istnieje bo strona www.xanavi.com juz nieistnieje... Podpowiedz mi jak sprawdzić cz to x6.0 czy x7.0. W serwisie poinformowali ,że aktualizacja do twardego dysku będzie koło czerwca i kosztować może ok 2000 PLN To chyba kpina. Jaką masz wersję navi i poczym tak sądzisz? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest profesional Posted April 27, 2011 Share Posted April 27, 2011 W mojej navi nie mam dysku twardego tylko czytnik płyt DVD. a na płycie pisze x6.0. pobrałem sobie mapke ze strony z chomikuj z 2010r. i navi mi "powiedziała" że jest zła wersja... kur... a aby wypalić tą mape (ok 6gb) musiałem kupić wypalarkę DL (100zl) i krążek płyt (50zl) i nie działa... nie wiem o co chodzi... Link to comment Share on other sites More sharing options...
WJAREK Posted April 28, 2011 Author Share Posted April 28, 2011 Zobacz wpisy w zakładce X-TRAIL temat Nawigacja T 31 DVD Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.