Gość stefanfedak Opublikowano 9 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2011 Witam serdeczne forumowiczów. Mam od dwóch miesięcy Primerke P12 Dci rocznik 2004 (autko kupione w Polsce). Niepokoi mnie dziwne zachowanie reflektorów. Mianowicie w pozycji przełącznika "auto", jak i w każdym innym, po włączeniu silnika włączają się reflektory (ksenony). Czy tak ma być ?, a może uszkodzony jest układ automatu zmierzchowego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 9 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2011 może ktoś dodał moduł do startu z silnikiem, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stefanfedak Opublikowano 10 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2011 Może coś bliżej. Co to za moduł i czy można to wyłączyć. Ja jednak obstawał bym za wyłącznikiem zmierzchowym. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 10 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2011 wyłącznik zmierzchowy??? możesz to rozwinąć??? a teraz jak jest obowiązek jazdy na światłach to ludziska wsadzają moduły do odpalania świateł po przekręceniu kluczyka, trzeba poszukać gdzie się mógł wpiąć, to moja teoria ale nie trzeba się z nią zgadzać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stefanfedak Opublikowano 10 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2011 Temat znalazłem TU http://forum.nissanklub.pl/index.php/topic/27119-czujnik-wiata/. Rzeczywiście mogłem użyć "szukajki", mea culpa. Temat do zamknięcia. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.