Gość komar18 Opublikowano 9 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2011 czy macie może jakieś doświadczenia z oponami BARUM Bravuris 2 195/55R16 87V? warto kupić za 240zł? ogólnie czy ta marka się do czegoś nadaje? oryginalne dunlopy w mojej ocenie wcale nie są rewelacyjne i wydaje mi się, że szkoda płacić 350zł za sztukę. co o tym sądzicie? może polecicie coś dobrego w rozsądnej cenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jasio_ciaputek Opublikowano 10 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2011 Nie wiem jak Barum, ale ja przed tym sezonem musiałem też coś kupić, poczytaj testy ADAC (http://www.opony.com.pl/testy-opon), nie wiem na ile są one niezależne, więc warto je porównać z opiniami użytkowników danych producentów/rodzajów opon na tej samej stronce. Ja kupiłem do swojego Bridgestone ER300 Ecopia 195/60/15R w naprawdę dobrej cenie i wszystkie są dość świeże bo najstarsza ma wybity 52 tydzień 2010 a najnowsza 2 tydzień 2011. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość komar18 Opublikowano 13 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2011 dzięki. zamówiłem BARUM Bravuris 2. jak trochę pojeżdżę to podzielę się wrażeniami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.