Guest komar18 Posted March 9, 2011 Share Posted March 9, 2011 czy macie może jakieś doświadczenia z oponami BARUM Bravuris 2 195/55R16 87V? warto kupić za 240zł? ogólnie czy ta marka się do czegoś nadaje? oryginalne dunlopy w mojej ocenie wcale nie są rewelacyjne i wydaje mi się, że szkoda płacić 350zł za sztukę. co o tym sądzicie? może polecicie coś dobrego w rozsądnej cenie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasio_ciaputek Posted March 10, 2011 Share Posted March 10, 2011 Nie wiem jak Barum, ale ja przed tym sezonem musiałem też coś kupić, poczytaj testy ADAC (http://www.opony.com.pl/testy-opon), nie wiem na ile są one niezależne, więc warto je porównać z opiniami użytkowników danych producentów/rodzajów opon na tej samej stronce. Ja kupiłem do swojego Bridgestone ER300 Ecopia 195/60/15R w naprawdę dobrej cenie i wszystkie są dość świeże bo najstarsza ma wybity 52 tydzień 2010 a najnowsza 2 tydzień 2011. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest komar18 Posted March 13, 2011 Share Posted March 13, 2011 dzięki. zamówiłem BARUM Bravuris 2. jak trochę pojeżdżę to podzielę się wrażeniami. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.