jarabl Opublikowano 10 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2011 Witam Tak jak w temacie wyskoczył mi taki błąd P0487 -układ sterowania przesłoną klapą mieszającą w układzie recyrkulacji spalin Co to takiego?????? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość maciej__ Opublikowano 10 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2011 Witam Tak jak w temacie wyskoczył mi taki błąd P0487 -układ sterowania przesłoną klapą mieszającą w układzie recyrkulacji spalin Co to takiego?????? Zawor recylkulacji spalin to EGR, wiec tam bym szukal przyczyny. U mnie tez cos szwankuje, poki co skasowalem blad i zobaczymy. NIe wiem czy w Dci da sie go jakos bezproblemowo pozbyc... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziki-toy Opublikowano 11 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2011 Zawor recylkulacji spalin to EGR, wiec tam bym szukal przyczyny. U mnie tez cos szwankuje, poki co skasowalem blad i zobaczymy. NIe wiem czy w Dci da sie go jakos bezproblemowo pozbyc... Pewnie trzeba by przeczyści EGR bo już zatkany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość uri Opublikowano 13 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2011 ten błąd to na pewno EGR bo przerabiałem temat. Kasowałem błąd ale wskakiwał na nowo, po wyczyszczeniu po pewnym czasie sam zniknal i nie wiem jakim cudem ale wszystko działa ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.