jarabl Posted March 10, 2011 Share Posted March 10, 2011 Witam Tak jak w temacie wyskoczył mi taki błąd P0487 -układ sterowania przesłoną klapą mieszającą w układzie recyrkulacji spalin Co to takiego?????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest maciej__ Posted March 10, 2011 Share Posted March 10, 2011 Witam Tak jak w temacie wyskoczył mi taki błąd P0487 -układ sterowania przesłoną klapą mieszającą w układzie recyrkulacji spalin Co to takiego?????? Zawor recylkulacji spalin to EGR, wiec tam bym szukal przyczyny. U mnie tez cos szwankuje, poki co skasowalem blad i zobaczymy. NIe wiem czy w Dci da sie go jakos bezproblemowo pozbyc... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dziki-toy Posted March 11, 2011 Share Posted March 11, 2011 Zawor recylkulacji spalin to EGR, wiec tam bym szukal przyczyny. U mnie tez cos szwankuje, poki co skasowalem blad i zobaczymy. NIe wiem czy w Dci da sie go jakos bezproblemowo pozbyc... Pewnie trzeba by przeczyści EGR bo już zatkany. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest uri Posted March 13, 2011 Share Posted March 13, 2011 ten błąd to na pewno EGR bo przerabiałem temat. Kasowałem błąd ale wskakiwał na nowo, po wyczyszczeniu po pewnym czasie sam zniknal i nie wiem jakim cudem ale wszystko działa ok Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.