Gość gucio15 Opublikowano 12 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2011 Czy ktoś ma w swoim mieście jakiś ciekawy sklep z częściami do tuningu naszych samochodów? Po małym rekonesansie Internetu niewiele w kraju znalazłem. Może ktoś ma ochotę na zakupy w USA, np: http://www.carid.com/2006-nissan-350z-body-kits/extreme-dimensions-duraflex-80308.html - chodzi za mną zmiana zderzaków. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DanPlut Opublikowano 13 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2011 Ja też się trochę rozglądałem i u nas to chyba nic się nie kupi fajnego za rozsądne pieniądze. Trochę lepiej jest na Ebay-u. A co do USA tam najtaniej, ale koszty wysyłki są wysokie. Mnie zderzaki akurat nie bardzo interesują, ale maska w carbonie juz bardziej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sirtrojan Opublikowano 13 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2011 hehe przeczytałem tuning wiec myślę jakiś SC albo TT a kolega o zderzaku . Też fajnie Jako że przeglądam sieć pod innym kątem mogę tylko powiedzieć ze trochę gratów szczególnie do wydechy, katy itp znajdziecie na ebay.de skąd nie ma problemów z przesyłka i jej ew. ocleniem. Faktem jest natomiast ze najtaniej jednak ze Stanów i ograniczeniem jest tylko zasobność portfela. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość gucio15 Opublikowano 13 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2011 Jak ktoś ma namiar na jakiś ciekawy sklep to proszę podesłać linka. Wydaje mi się, że 200$ za przesyłkę to dosyć rozsądna cena (taką naliczył mi wymieniony sklep). Chociaż przesyłka z felgami : http://www.carid.com/donz-wheels/messina-92517.html , jest troszkę droższa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość tsuiso.pl Opublikowano 14 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2011 $200 za przesyłkę? Strasznie drogo. Z tego co widzę są z New Jersey - spokojnie jestem w stanie zorganizować przesyłkę zamówionego towaru za $90 i flachę (jeśli paczka nie przekroczy 30 kg) - lub za $120 i flachę (jeśli paczka jest między 30, a 50 kg). Rzecz jasna przesyłka lotnicza, żaden dziadowski statek na który czeka się latami . A te felgi swobodnie kupisz w Polsce - żeby nie było, że ja podam Ci nazwę sklepu i narobię reklamy, niech zrobi to za mnie Jacek http://www.youtube.com/watch?v=7Tm-xOc6c8I Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość gucio15 Opublikowano 14 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2011 A te felgi swobodnie kupisz w Polsce - żeby nie było, że ja podam Ci nazwę sklepu i narobię reklamy, niech zrobi to za mnie Jacek Widziałem już tę firmę, jednak zniechęciła mnie ich strona WWW. Nie da się tam znaleźć specyfikacji felg (nawet podstawowej), aktualnego stanu, nie wspomnę o cenach. Co do transportu to dzięki za info, jak coś znajdę to może skorzystam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość tsuiso.pl Opublikowano 14 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2011 Ta strona jest tylko showcasem - ma Cię zachęcić do wizyty u nich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.