Gość Manifestus Opublikowano 14 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2011 Witam, poszukuję przewodu hamulcowego (metalowy, tył lewa strona) do Nissana Almera (N15) 95. 1.6 - benzyna. Bardzo proszę o pomoc, gdzie go można kupić w internecie. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 14 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2011 w pierwszym lepszym dobrze zaopatrzonym sklepie motoryzacyjnym, lub w takim gdzie prowadzą części do Lublina itd, kupisz na metry lub centymetry i będzie na pewno pasował, czyli zmierz swój i idź do sklepu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość fizolow Opublikowano 14 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2011 w pierwszym lepszym dobrze zaopatrzonym sklepie motoryzacyjnym, lub w takim gdzie prowadzą części do Lublina itd, kupisz na metry lub centymetry i będzie na pewno pasował, czyli zmierz swój i idź do sklepu [/quot witam,racja, stary w reke i do sklepu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Manifestus Opublikowano 15 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2011 Jestem za granicą, dlatego zależy mi na sklepie internetowym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ToMiPlis Opublikowano 15 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2011 Tutaj link produkują na wymiar i jest wyszukiwarka. Kiedyś widziałem na allegro produkty tego producenta, też będę zmieniał tył bo nad tłumikiem jest lekka masakra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kamil87ldz Opublikowano 13 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2011 witam a ja chcialem sie dowiedziec orjentacyjnie ile moze kosztowac wymiana przewodow z tylu z robocizna, jak ktos ma namiar na jakis dobry warsztat w lodzi to niech da znac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.