palash21 Opublikowano 15 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2011 Witam wszystkich klubowiczów. Mam rozbitego Nissana Sunny z ważnymi badaniami oraz OC. Raczej nie opłaca mi się go naprawiać więć rozkminiam aby kupic auto sprowadzone i "przebić nr vin". Moje pytanie brzmi tak: co dzieje siew wtedy z dokumentami auta przyprowadzonego? Czy muszę te auto jakoś gdzies wyrejestrować czy coś? Status auta które chcę kupić brzmi: sprowadzony, nieopłacony. Czekam na odpowiedź. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość komorokoro Opublikowano 15 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2011 i "przebić nr vin". myślę ze w wydziale komunikacji odpowiedza z przyjemnością na twoje pytanie co za problem u zródła się dowiedzieć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tofu Opublikowano 16 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2011 przebić Vin to jest nielegalne jak wiesz ale myśle że chodzi Ci o zakupione autko trzeba opłacić 1 wszą rejestrację i badania tech ..i chyba jeszcze jakieś podatki od tego dowiedz się w urzędzie a jest jeszcze akcyza ...koszt będzie znaczny .. natomiast z rozbitym autem masz kłopot bo masz obowiązek opłacania składki Oc na to auto wiec poprostu nie możesz sobie go zostawić na podwórku a wyrejstrowanie z urzędu i oddanie tablic odbywa się po okazaniu dokumentu o złomowaniu możesz też taki dokument otrzymać na złomowisku oddając Samochód z dowodem rej i tabliczką Vin ,,,i co Ci pozwolą wymontować ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.