szymasbf Posted March 16, 2011 Share Posted March 16, 2011 Witam, mój MURANEK z 2006r. Europa wyświetla kontrolkę CHECK ENGINE. Po podłączeniu do kompa wyskakują 2 kody: 1. P1778 zawory przełączania przekładni 2. P1715 sygnał obrotów napędów Dot. 1 : czy ktoś wie, gdzie znajdują się te zawory, jaki byłby koszt wymiany zaworu, ile jest wszystkich zaworów. Dot. 2: jw Ogólnie nie odczuwam podczas jazdy szarpnięć czy innych odgłosów. Na zimno skrzynia pracuje do 3 biegów ale podobno jest to normalne. Będę wdzięczny za jakąkolwiek pomoc. I jeszcze jedno, gdzie mógłbym kupić olej NS2 i za ile, może macie Koledzy jakieś sprawdzone źródło. Pozdrawiam, Szymasbf Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest szczureczek Posted March 16, 2011 Share Posted March 16, 2011 Na http://allegro.pl/olej-rzekladniowy-nissan-cvt-ns-2-murano-qashqai-i1502773046.html kupowałem u gościa parę innych części i wszystko z nimi ok. Oleju jeszcze nie kupowałem, ale prawdopodobnie ma świetny jak reszta jego części. Link to comment Share on other sites More sharing options...
szymasbf Posted March 17, 2011 Author Share Posted March 17, 2011 dzięki bardzo Szczureczek za informację serwis nissan Ciechanów (budmatauto2)oferuje olej NS2 w cenie 400 zł za 4l więc myślę, że chyba na chwilę obecną nikt ich nie pobije Link to comment Share on other sites More sharing options...
Michalmurano Posted January 17, 2017 Share Posted January 17, 2017 Witam i jak rozwiazales swój problem bo u mnie te same błędu jak rozwiazales daj znać michal2011@op.pl Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.