Gość jarekdud Opublikowano 19 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2011 Witam. Chcę wymienić standardowe radio z Tino 2001r. na inne. Wiem, że muszę kupić ramkę i...Byłem w sklepie - uzyskałem informację, że oprócz nowego odbiornika muszę zakupić adaptor - w tym wypadku hermesa...rozumiem, że nie ma standardowej kostki iso tak??? i jak jest z montażem samego radia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czmiel_t Opublikowano 19 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2011 (edytowane) Musisz dokupic przejscie z Nissan na ISO i podlaczasz radio bez problemu. Z samym montazem jest troche gorzej bo albo zamontujesz na fabryczne uchwyty od starego radia ale nie zalozysz wtedy ramki radia albo musisz rzezbic z dokupiona ramka i montowac do niej polkieszen. Wymieniałem jednostkę 2 tyg. temu - tak to wygląda po zamontowaniu. Edytowane 19 Marca 2011 przez czmiel_t Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sokolontko Opublikowano 19 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2011 Hej. Kostkę dokupisz na allegro chyba najszybciej A jeśli chodzi o ramkę ... drogo sobie to cenią, coś koło 50zł. Ja dwa arkusze skejki wygiełem, skleiłem, wyciełem, oszlifowałem i pomalowałem Trochę pracy było .... ale mam satysfakcję ;P pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość jarekdud Opublikowano 19 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2011 Ja ramkę kupiłem już na ebayu za 7funów...jedynie będzie problem z montażem - półkieszenie itp, ale zobaczy się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czmiel_t Opublikowano 19 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2011 Czemu kurna nie pokazują się zdjęcia już któryś raz z kolei. Wklejając link w przeglądarkę jest wszystko ok http://www.fotoo.pl/zdjecia/files/2011-03/e6bdbfac.jpg ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sokolontko Opublikowano 20 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2011 No ładnie Ci to wyszło Widzę że w górnym schowku ... nawigacja. Też o tym myślałem ale nie miałem koncepcji na uchwyt do mojego blaupunkta. Ps. Jak wykombinowałeś zamocowanie? Pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czmiel_t Opublikowano 20 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2011 Na razie stoi na fabrycznym uchwycie prowizorycznie. Montaż będzie w najbliższym czasie. Na stronce rob pokazał jak u siebie to rozwiązał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość żuczek Opublikowano 20 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2011 (edytowane) Kostki ISO? Kiedyś poczytując forum trafiłem na wskazanie czegoś takiego: http://multisort.pl/product/904.Zlacza;ISO;do;radioodbiornika;Nissan;2000;.html http://multisort.pl/product/878.Zlacza;ISO;do;radioodbiornika;Nissan.html Może się przyda Edytowane 20 Marca 2011 przez roobalek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sokolontko Opublikowano 22 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2011 Na razie stoi na fabrycznym uchwycie prowizorycznie. Montaż będzie w najbliższym czasie. Na stronce rob pokazał jak u siebie to rozwiązał. Mógłbyś puścić tą stronkę z rozwiązaniem tej nawigacji. Z góry dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czmiel_t Opublikowano 22 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2011 http://rob083.fm.interia.pl/zrob.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sokolontko Opublikowano 22 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2011 Dzięki Fajna stronka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi