camo Opublikowano 19 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2011 moze ktoś polecić dobry olej silnikowy do pathfindera V6 4.0l? jakis filtr oleju i filtr powietrza? sa spore roznice cenowe, ale nie wiem czy proporcjonalne do sprawności tych produktów. mam tez pytanie czy przez korek spustowy w chlodnicy mozna sie bez problrmu pozbyc calego plynu chlodniczego z układu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seed Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2011 moze ktoś polecić dobry olej silnikowy do pathfindera V6 4.0l? jakis filtr oleju i filtr powietrza? sa spore roznice cenowe, ale nie wiem czy proporcjonalne do sprawności tych produktów. mam tez pytanie czy przez korek spustowy w chlodnicy mozna sie bez problrmu pozbyc calego plynu chlodniczego z układu? witaj. Olej najlepszy to MOTUL Filtry Mann. Przez korek mozesz spuszczac ale caly plyn zleci tylko wtedy jak ciecz bedzie nagrzana i termostat jeszcze otwarty. Tu masz dobry namiar na Motula i filtry a takze inne czesci Pro-Choice. Ceny rewelacyjne - zagadaj na gg. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.