camo Opublikowano 19 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2011 moze ktoś polecić dobry olej silnikowy do pathfindera V6 4.0l? jakis filtr oleju i filtr powietrza? sa spore roznice cenowe, ale nie wiem czy proporcjonalne do sprawności tych produktów. mam tez pytanie czy przez korek spustowy w chlodnicy mozna sie bez problrmu pozbyc calego plynu chlodniczego z układu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seed Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2011 W dniu 19.03.2011 o 08:28, camo napisał: moze ktoś polecić dobry olej silnikowy do pathfindera V6 4.0l? jakis filtr oleju i filtr powietrza? sa spore roznice cenowe, ale nie wiem czy proporcjonalne do sprawności tych produktów. mam tez pytanie czy przez korek spustowy w chlodnicy mozna sie bez problrmu pozbyc calego plynu chlodniczego z układu? witaj. Olej najlepszy to MOTUL Filtry Mann. Przez korek mozesz spuszczac ale caly plyn zleci tylko wtedy jak ciecz bedzie nagrzana i termostat jeszcze otwarty. Tu masz dobry namiar na Motula i filtry a takze inne czesci Pro-Choice. Ceny rewelacyjne - zagadaj na gg. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.