camo Posted March 19, 2011 Share Posted March 19, 2011 moze ktoś polecić dobry olej silnikowy do pathfindera V6 4.0l? jakis filtr oleju i filtr powietrza? sa spore roznice cenowe, ale nie wiem czy proporcjonalne do sprawności tych produktów. mam tez pytanie czy przez korek spustowy w chlodnicy mozna sie bez problrmu pozbyc calego plynu chlodniczego z układu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
seed Posted April 26, 2011 Share Posted April 26, 2011 moze ktoś polecić dobry olej silnikowy do pathfindera V6 4.0l? jakis filtr oleju i filtr powietrza? sa spore roznice cenowe, ale nie wiem czy proporcjonalne do sprawności tych produktów. mam tez pytanie czy przez korek spustowy w chlodnicy mozna sie bez problrmu pozbyc calego plynu chlodniczego z układu? witaj. Olej najlepszy to MOTUL Filtry Mann. Przez korek mozesz spuszczac ale caly plyn zleci tylko wtedy jak ciecz bedzie nagrzana i termostat jeszcze otwarty. Tu masz dobry namiar na Motula i filtry a takze inne czesci Pro-Choice. Ceny rewelacyjne - zagadaj na gg. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.