Gość MarioemP10 Opublikowano 19 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2011 Witam.Nie jestem laikiem ale zaczyna mnie to irytować.Mechanik wymienił mi paski od wspomagania jest OK ale ten na alternatorze piszczy jak szalony piszczenie zanika ale strasznie to denerwuje.Byłem u mechanika pasek dobrze jest naciągnięty.Może ma ktoś jakiś patent.Z góry dziękuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 19 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2011 niech naciągnie pasek, a jak jest naciągnięty to sprawdź czy piszczy jak jest włączona klima jak tak to masz problem ze sprężarką od klimy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sq5lf Opublikowano 19 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2011 Widziałem kiedyś preparaty w sprayu na piszczące paski. Zawsze możesz spróbować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość bartex Opublikowano 19 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2011 najlepiej wymienić, pomoże na 100%. A jak chcesz oszczędzać to posyp pasek od wewnątrz mąką, ewentualnie spray Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.