Guest MarioemP10 Posted March 19, 2011 Share Posted March 19, 2011 Witam.Nie jestem laikiem ale zaczyna mnie to irytować.Mechanik wymienił mi paski od wspomagania jest OK ale ten na alternatorze piszczy jak szalony piszczenie zanika ale strasznie to denerwuje.Byłem u mechanika pasek dobrze jest naciągnięty.Może ma ktoś jakiś patent.Z góry dziękuje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DINO Posted March 19, 2011 Share Posted March 19, 2011 niech naciągnie pasek, a jak jest naciągnięty to sprawdź czy piszczy jak jest włączona klima jak tak to masz problem ze sprężarką od klimy Link to comment Share on other sites More sharing options...
sq5lf Posted March 19, 2011 Share Posted March 19, 2011 Widziałem kiedyś preparaty w sprayu na piszczące paski. Zawsze możesz spróbować. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest bartex Posted March 19, 2011 Share Posted March 19, 2011 najlepiej wymienić, pomoże na 100%. A jak chcesz oszczędzać to posyp pasek od wewnątrz mąką, ewentualnie spray Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.