Gość MPTABLE Opublikowano 20 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2011 Witam, jako że temat świecącej kontrolki hamulca ręcznego był już poruszany to chciałbym go odświeżyć. Po gwałtownym hamowaniu do całkowitego zatrzymania hamulcem roboczym nagle zapaliła mi się kontrolka hamulca ręcznego. świeci się cały czas i nie wiem co się stało. Ręczny trzyma a auto hamuje dobrze........natomiast kontrolka !...? nadal świeci.....proszę o jakieś sugestie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 20 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2011 odepnij wtyczkę od zbiorniczka, jak zgaśnie to może pływak się przyciął, a jak nie to sprawdź przy ręcznym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek90 Opublikowano 20 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2011 albo brakuje plynu, albo pekl wezyk idacy z vaccum pompy do czujnika cisnienia, czy jakos tak to sie nazywa. To jest standart w primach. a wogule to jaki silnik? i poszukaj bo tez bylo! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MPTABLE Opublikowano 20 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2011 albo brakuje plynu, albo pekl wezyk idacy z vaccum pompy do czujnika cisnienia, czy jakos tak to sie nazywa. To jest standart w primach. a wogule to jaki silnik? i poszukaj bo tez bylo! Było ale jak się nie mylę przy p11 td mój to benzyna 2.0. sprawdzę tą wtyczkę i napiszę dodając straciłem już hamulce...pedał miękki i zero hamowania. sprawdzam czy to wężyk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paweleknowakowski Opublikowano 20 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2011 pewnie jakaś rurka poszła, a kontrolka świeciła bo płyn zaczął uciekać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MPTABLE Opublikowano 22 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2011 Problem rozwiązany. Przewód od tylnego koła dziurawy... Koszt naprawy + płyn / 70zł Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 22 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2011 OK czyli do zamknięcia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.