Skocz do zawartości
Części Nissana - iParts.pl

linka z gazu wp11 144 2.0

efej1

Rekomendowane odpowiedzi

witam,zerwała mi się linka z gazu w miejscu wchodzenia do kabiny,co z tym problemem zrobić nowa kosztuje 4 stówy,gadalem z gościem o używkach niby ma ale do silnika 1,8 więc nie wiem czy pasuje a gość nie bardzo sie orientuje czy taka mi spasuje ,może ktoś ma na sprzedaz ,pilnie potrzebna,Dino dzięki za numery tel.

W dniu 22.03.2011 o 12:44, efej1 napisał:

witam,zerwała mi się linka z gazu w miejscu wchodzenia do kabiny,co z tym problemem zrobić nowa kosztuje 4 stówy,gadalem z gościem o używkach niby ma ale do silnika 1,8 więc nie wiem czy pasuje a gość nie bardzo sie orientuje czy taka mi spasuje ,może ktoś ma na sprzedaz ,pilnie potrzebna,Dino dzięki za numery tel.

ech niestety z tego co się orientuję tylko serwis Cię "leczy". Znajomy z serwisu mówił, że rwanie tych linek to nie jest rzadkość, tak samo kupowanie używek to raczej bardzo czarny kot w czarnm worku :)

W dniu 22.03.2011 o 20:26, Kurt napisał:

ech niestety z tego co się orientuję tylko serwis Cię "leczy". Znajomy z serwisu mówił, że rwanie tych linek to nie jest rzadkość, tak samo kupowanie używek to raczej bardzo czarny kot w czarnm worku :)

i tu sie mylisz forum jest od tego aby sobie pomagać,linka już jest zamiennik za 75 zeta a w serwisie chcieli 4stowy DINO pomógł wraz z Kornikiem ,a ten ostatni zalatwil u kolegi w sklepie i już linka jest u mnie zaraz jadę montować , z tego co się orientuje to zajmie mi to 20min. PODZIĘKOWANIA DLA DINA I KORNIKA troche kasy uratowałem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...