Guest conan_librarian Posted March 24, 2011 Share Posted March 24, 2011 Witam. Od jakiegoś czasu nasila mi się odgłos dochodzący z tyłu - coś jakby przytłumione szorowanie/tłuczenie. Słychać to jak wjadę w większą dziurę lub za szybko przejadę próg zwalniający. Nie są to amortyzatory bo niedawno wymieniałem. Czy ktoś z was miał podobne odgłosy? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jarek104 Posted April 7, 2011 Share Posted April 7, 2011 Witam. Od jakiegoś czasu nasila mi się odgłos dochodzący z tyłu - coś jakby przytłumione szorowanie/tłuczenie. Słychać to jak wjadę w większą dziurę lub za szybko przejadę próg zwalniający. Nie są to amortyzatory bo niedawno wymieniałem. Czy ktoś z was miał podobne odgłosy? a sprawdziłeś tylne kielicy? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest momopole Posted April 9, 2011 Share Posted April 9, 2011 ja jak jeszcze miałem Sunny'ego miałem podobne odgłosy, winą były sprężyny tylnego zawieszenia, były już tak miękkie że do bagażnika nie mogłem wsadzić więcej niż 100 kilo bo tak siadał że masakra ;/ tak więc sprawdź to, wsadź dwie osoby na tył i zobacz jak bardzo Ci usiadł ja miałem tak że koła 14" chowały się w nadkolach :/ albo jedź na sprawdzenie zawieszenia (w Opolu 20-30 pln kosztuje) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.