Gość Shadows Opublikowano 25 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2011 Witam , chcialbym przedstawic maine eGT ktore zakupilem w lutym 2011, mniejsza z tym do rzeczy pare danych: rok: 1991 engine: wiadomo jaki SR20.. wyposazenie: el szyby,el.szyberdach,el.lusterka+podgrzewane,abs,immobilizer xD,c.zamek,halogeny,wsp.kiery...noi tradycyjnie dla eGt polkubly itd mechanicznie: sprzeglo EXEDY , reszta seria GT Ogółowo auto zakupione jako baza do zrobienia fajnego JDM'a... Primera na dzien dzisejszy stoi w garazu i czeka na zrobienie blacharki no bo rdza szaleje , auto wyglada jak wyglada ale bd robione pare gratow juz zebralem min. niedawno doszly tłumiki: koncowy replika APEXI N1 i srodkowy MAGNAFLOW bd doloczone z ukl wydechowym 2,5 i kolektorem 4-2-1 ale to potem...na dniach auto bd rozbierane do blachy i bd robiona blacharka i nadejdzie nowy lakier Plany: -zawias Weitec 40/40 lub cos nizszego -rozporka przod tył -pomalowanie pokrywy zaworów -zimny dolot -alu 16 advan -oponki na profilu 40 -kubły -ogarniecie mnóstwa pierdolek ktore potrzebuja wymiany/naprawy/dopieszczenia Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Malfas Opublikowano 25 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2011 Witam Jestem nowy na forum a zawitałe ponieważ noszę się z zamiarem zakupu primerki, poluje na gt lub top sporta i jeśli wszystko przebiegnie sprawnie w przyszłym tygodniu zostane szczęsliwym posiadaczem top sporta. Plany masz fajne, samochód potrzebuje wkładu i serca więc życzę wytrwałości i powodzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ktr Opublikowano 28 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2011 wkońcu Prima znalazła nowy dom życze powodzenia w realizacji planów i trzymam kciuki, rób dokładno fotorelacje z postepów przy aucie z kad bedziesz kombinował rozpórke a tył?? i ciekawy jestem jak bedzie tłumik mońcowy zamocowany. pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Shadows Opublikowano 28 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2011 wkońcu Prima znalazła nowy dom życze powodzenia w realizacji planów i trzymam kciuki, rób dokładno fotorelacje z postepów przy aucie z kad bedziesz kombinował rozpórke a tył?? i ciekawy jestem jak bedzie tłumik mońcowy zamocowany. pozdro rozpórke na przod juz mam upatrzoną a na tył cos sie znajdzie , mam znajomego magika co robi ukl wydechowe ,kolektory itp wiec bd burza mozgów co i jak porobic zeby bylo git oczywiscie fotorelacja z prac bd na bierzaca prowadzona juz niebawem auto bd mialo robiona blacharke Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ktr Opublikowano 29 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2011 jak już coś wymyślicie z tylna rozpórka to dawaj znać, jeśli było by git może dwie szt wyprodukujecie to z checia zawine pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Shadows Opublikowano 30 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2011 spoko , niema problemu wczoraj Prima wkoncu zostala zawieziona do blacharza , trafilo pare gratow takie jak : tylna klapa ,pas tylny . Nic tylko pozostaje wyczekiwać na nowe wcielenie GT foty z prac wrzuce jak bd u blacharza...trzeba czuwać nad projektem Pzdr dzis kolejny edit i kolejne graty do GT :rozporka kielichów przód i taka mała rzecz jaką jest filtr oleju Simota. Jako ze prace blacharskie nadal trwaja to zbieram jakies drobnijsz graty do Primy pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ktr Opublikowano 1 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2011 wklej jakieś zdjecia z parcy blacharza z jakiego materiału jest ta rozpórka?? kombinowałeś już coś z tyłem?? pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Shadows Opublikowano 7 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2011 wklej jakieś zdjecia z parcy blacharza z jakiego materiału jest ta rozpórka?? kombinowałeś już coś z tyłem?? pozdro rozporka metalowa zamowiona w mtuning.pl ,z tylnia rozporka bd kombinowal jak odbiore auto od blacharza . Foty z prac blacharskich dodam za ok tydzien . Mam nadzieje ze za max dwa tygodnie GT wyjedzie w nowym wdzianku Wkoncu jakies foty z prac blacharskich tak obecnie sie prezentuje eGT...hmm z tyłu istny Rat Style zagoscila juz nowa klapa bagaznika , za tydzien cala blacharka bd ukonczona i autko jedzie do lakiernika Pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.