Gość KOLBER Opublikowano 26 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2011 Witam moje pytanie teczy się obniżenia zawieszenia w mojej almie. Z tego co słyszałem wystarczy zamienić sprężyny prawda czy półprawda? Gdzie w Warszawie można by się z kimś na ten temat skonsultować? O ile może taka przyjemność uszczuplić mój portfel? Dzięki -fajny emot:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grucha jr Opublikowano 26 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2011 Najlepsze rozwiązanie to oczywiście zawieszenie gwintowane, wtedy możesz sobie ustawiać na wiele sposobów: http://moto.allegro.pl/ap-zawieszenie-gwintowane-nissan-almera-n16-i1515799881.html http://moto.allegro.pl/lowtec-zawieszenie-gwintowane-nissan-almera-n16-i1509469820.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dylanowski Opublikowano 26 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2011 Witam moje pytanie teczy się obniżenia zawieszenia w mojej almie. Z tego co słyszałem wystarczy zamienić sprężyny prawda czy półprawda? Gdzie w Warszawie można by się z kimś na ten temat skonsultować? O ile może taka przyjemność uszczuplić mój portfel? Dzięki -fajny emot:) jak masz kase min 2000 pln to oczywiscie zawieszenie gwintowane, jak nie to zestaw sportowych sprezyn obnizających (rozne wartosci obnizenia do wyboru) za niecale nawet 5 stówek widywalem komplety. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość KOLBER Opublikowano 27 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2011 Dzięki, właściwie chciałbym obniżyć almę stosunkowo niewielkim kosztem. Nie żebym był żyła ale chcę to zrobić tylko i wyłącznie dla efektu wizualnego. A tak chciałbym w miarę niedługo zamienić auto na coś innego dlatego też zastanawiam się nad sensem tak dużego wydatku jakim jest zawieszenie gwintowane. Nie oszukujmy się almerki nie są autami sportowymi i nigdy nie będą a szkoda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.