vortex Opublikowano 29 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2011 Witam Po przekręceniu kluczyka na komputerze w aucie przed FL pokazuje się symbol naprawy (taki klucz maszynowy) i liczba. Informacja ta jest wyświetlana przed info o stanie oleju (BTW stan oleju w postaci kółeczek dostępny po naciśnięciu przycisku na kierownicy). Domyślam się, że to wskaźnik przebiegu międzyobsługowego. (A może nie?). Dwa pytania: 1. Co się wyświetli gdy ta liczba "dobije" do zera? 2. Czy istnieje możliwość zerowania przebiegu międzyobsługowego bez podpinania komputera? Pozdrawiam PS. Jakby ktoś miał skan z instrukcji obsługi dotyczący komputera przed FL - byłbym wdzięczny za podesłanie, ewentualnie wymienię oryginalną instrukcję modelu przed FL na instrukcję po FL. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MarekA Opublikowano 29 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2011 Można samodzielnie ustawiać ilość km do przeglądu - jest to własnie opisane w instrukcji , ale nie mam jej przy sobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
^^ehhh^^ Opublikowano 29 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2011 mam ksiazkę - takze jak cos to zapraszam gdzieś w wygodne miejsce sąsiad:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
huling Opublikowano 29 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2011 (edytowane) 1. Co się wyświetli gdy ta liczba "dobije" do zera? Samochód się zdematerializuje. Lepiej wtedy nie być w środku. Edytowane 29 Marca 2011 przez huling Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vortex Opublikowano 29 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2011 mam ksiazkę - takze jak cos to zapraszam gdzieś w wygodne miejsce sąsiad:) Ale szanowny sąsiad ma autko po FL jak mniemam. Niemniej jednak z przyjemnością się spotkam. Samochód się zdematerializuje. Lepiej wtedy nie być w środku. Tak myślałem - wolę zadziałać zanim to się stanie, chociaż mam jeszcze ok. 800 km. Mam instrukcję ale od polifta - tam komputer jest inny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
^^ehhh^^ Opublikowano 29 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2011 Ale szanowny sąsiad ma autko po FL jak mniemam. Niemniej jednak z przyjemnością się spotkam. Przed FL czy Twoj to ten WF stojacy czesto w poblizu fryzjera na chełmzyńskiej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vortex Opublikowano 29 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2011 Przed FL czy Twoj to ten WF stojacy czesto w poblizu fryzjera na chełmzyńskiej? Nie, mój ma numery bardzo egzotyczne. (DeKieL). Z fryzjera nie korzystam - zainwestowałem w maszynkę. Jakieś propozycje odnośnie krótkiego meetingu? - PM me. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Synkro Opublikowano 29 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2011 Nie, mój ma numery bardzo egzotyczne. (DeKieL). Z fryzjera nie korzystam - zainwestowałem w maszynkę. Jakieś propozycje odnośnie krótkiego meetingu? - PM me. Swoją drogą w którymś temacie opisywałem szczegółowo jak to zrobić, dobrze byłoby czasem używać nie tylko klawiatury ale i wyszukiwarki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
^^ehhh^^ Opublikowano 29 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2011 z Vtx przed chwila zalatwilismy temat - przy wlaczonym zaplonie [bez odpalenia silnika] wcisnac pokretlo przy zegarach "B" [to z prawej] na 3 sek - pojawi sie kluczyk i znow wcisnac i ....gotowe przy okazji miałem przyjemnosc przejechac sie +2 2.0 dci - ma moc skubany aż w moim alarm z zazdrosci zeswirował :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vortex Opublikowano 29 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2011 z Vtx przed chwila zalatwilismy temat - przy wlaczonym zaplonie [bez odpalenia silnika] wcisnac pokretlo przy zegarach "B" [to z prawej] na 3 sek - pojawi sie kluczyk i znow wcisnac i ....gotowe Potwierdzam. Niby prosta sprawa, ale sam bym tego nie wymyślił. Dziękuję serdecznie sąsiadowi za pomoc. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość krucafux Opublikowano 13 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2013 WItam, a jak skasowaść informację o konieczności przeglądu w QQ po lifcie (silnik 2.0 dci). Wymieniłem olej, chciałem to zrobić zgodnie z instrukcją a tu du_a.W szystko się da, a gdy wchodzę w menu w opcję przeglodu nie ma możliwości skasowania i ustalenia kolejnego okresu międzyprzeglądowego. Pomóżcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi