bojach Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Witam jest to mój pierwszy post i nie chciał bym aby wyglądał na ogłoszenie ale jestem posiadaczem Nissana Navary D40 oraz zbędnego bagażnika dachowego który to kupiłem i w związku z tym iż nie mam czasu , go nie zamontowałem więc odsprzedam go okazyjnie po niskiej cenie dla współużytkowników tego forum. bagażnik jest firmy australijskiej ARB dedykowany do tego samochodu . jeżeli ktoś z koleżanek lub kolegów byłby zainteresowany to poproszę o kontakt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AM-POL Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Witam jest to mój pierwszy post i nie chciał bym aby wyglądał na ogłoszenie ale jestem posiadaczem Nissana Navary D40 oraz zbędnego bagażnika dachowego który to kupiłem i w związku z tym iż nie mam czasu , go nie zamontowałem więc odsprzedam go okazyjnie po niskiej cenie dla współużytkowników tego forum. bagażnik jest firmy australijskiej ARB dedykowany do tego samochodu . jeżeli ktoś z koleżanek lub kolegów byłby zainteresowany to poproszę o kontakt. Witam. Interesuje mnie tylny spojler który widac na zdjeciu z tyłu hardtopu.Możeszdać zdjecie i gdzie można takowy spojler zdobyc? Pozdrowionka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bojach Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Witam. Interesuje mnie tylny spojler który widac na zdjeciu z tyłu hardtopu.Możeszdać zdjecie i gdzie można takowy spojler zdobyc? Pozdrowionka fotka jest poglądowa bodajże z katalogu ARB , i nie mam pojęcia czy faktycznie istniej taki spojler fabryczny , ale patrząc na ilość różnorodnych na allegro na pewno nie będzie problemu z doborem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caesar Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Podaj link, żeby zobaczyć inne zdjęcia. Jak cena? Czy wchodzą w to łapy mocowania? do relingów, czy do rantów w drzwiach? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bojach Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Podaj link, żeby zobaczyć inne zdjęcia. Jak cena? Czy wchodzą w to łapy mocowania? do relingów, czy do rantów w drzwiach? bagaznik jest na stałe montowany do dachu , i do tego jest w pełni wyposażony ( cały oryginalny set montażowy ) ponieważ moja navara posiadała relingi , to trzeba je odkręcić i pozostają oryginalne otwory po mocowaniu relingów dlatego mam specjalne śruby ( z nierdzewnej stali z łbem kulistym na klucz typu imbus ) z oringami do ich zaślepienia . ponieważ jest to oryginalny bagażnik firmy ARB ( płaciłem za niego około 2300 zł ) jest mocowany na stałe aby był integralną częścią samochodu tutaj jest zdjęcie z profesjonalnego warsztatu , ( tyle ze model z uchwytami , czego nie polecam ) http://www.trasek.com.pl/bagaznik-dachowy-2200-x-1120-mm.html . a tutaj poglądowe zdjęcie navary z bagażnikiem : http://www.ultimate4wdequipment.com.au/d148-95/navara-d40/ w razie zapytań poproszę o maila pod : bojach@gmail.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
staaasiu Opublikowano 4 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2012 Witam serdecznie. Mam takie pytanie: posiadam oryginalnie zamontowany bagażnik dachowy na Nissanie Navara z 2011 roku (mam na myśli te rury wzdłuż dachu oraz cieńsze poprzeczki). Posiadam mocowanie do nart firmy Thule i nie bardzo jest możliwość zamontowania takowego sprzętu na tym bagażniku. Thule montuje się na kazdm jednym bagazniku w innych autach poprzez wsuwanie w belki aluminiowe, a na belki stalowe zakłada się takie metalowe uchwyty (jesli ktoś wie o czym mówie i miał styczność). Tutaj w nawarze nie da się tego zrobić ze względu na konstrukcję tych belek. Czy mial ktoś podobny problem?? Czy da się jakośc połaczyć elementy wyposażenia Thule z tym oryginalnym bagaznikiem Nissana ?? W salonie coś wspominano o adapterze na te belki ale nie potrafili czegoś takiego znaleść może ktoś z forumowiczów coś słyszał i chciałby pomóc. pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.