g.a.polak Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Witam Szanownych Kolegów Czy ktoś z szanownych posiada może instrukcję do radia Clarion CY03E?? Nie żeby pilnie potrzebna, bo generalnie je ogarnąłem, ale czasem są jakieś fajne smaczki i kruczki, które warto poznać. pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ranger Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Czy ktoś z szanownych posiada może instrukcję do radia Clarion CY03E?? Nie żeby pilnie potrzebna, bo generalnie je ogarnąłem, ale czasem są jakieś fajne smaczki i kruczki, które warto poznać. Ten model to chyba fabryczne radio Nissana. Nie wiem, czy ktoś będzie miał osobną instrukcję do tego modelu. Ogólna instrukcja jest w instrukcji do samochodu i na tym chyba koniec. Gdzieś w necie widziałem instrukcję serwisową ale trzeba za nią zapłacić 15$. Bardzo nie potwierdzona plotka głosi, że w tym modelu można odblokować odczyt plików mp3 z płyty CD. Niestety nigdzie się tego nie doszukałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.