g.a.polak Posted April 5, 2011 Share Posted April 5, 2011 Witam Szanownych Kolegów Czy ktoś z szanownych posiada może instrukcję do radia Clarion CY03E?? Nie żeby pilnie potrzebna, bo generalnie je ogarnąłem, ale czasem są jakieś fajne smaczki i kruczki, które warto poznać. pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
ranger Posted April 5, 2011 Share Posted April 5, 2011 Czy ktoś z szanownych posiada może instrukcję do radia Clarion CY03E?? Nie żeby pilnie potrzebna, bo generalnie je ogarnąłem, ale czasem są jakieś fajne smaczki i kruczki, które warto poznać. Ten model to chyba fabryczne radio Nissana. Nie wiem, czy ktoś będzie miał osobną instrukcję do tego modelu. Ogólna instrukcja jest w instrukcji do samochodu i na tym chyba koniec. Gdzieś w necie widziałem instrukcję serwisową ale trzeba za nią zapłacić 15$. Bardzo nie potwierdzona plotka głosi, że w tym modelu można odblokować odczyt plików mp3 z płyty CD. Niestety nigdzie się tego nie doszukałem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.