papisp Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Na allegro jest pełno interfejsów do nissana np DDT 2000 INTERFEJS RENAULT DACIA NISSAN CLIP CAN co sądzicie o tym czy zdaje egzamin może ktoś ma i się wypowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2011 a jakiego chcesz podłaczyć i co zrobić?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
papisp Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Chcę sobie sprawić interfejs do diagnostyki p11 i nie chcę kupować czegoś co nie działa np. diagnostyka silnika Abs poduchy itd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2011 dobrze ale w TD?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
papisp Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2011 też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2011 no to taj, jeżeli chodzi o DIESLE to możesz zainwestować w KTS-s czyli jakieś 2000zł wtedy będziesz miał różne możliwości, a jak chcesz taniej to musisz pójść do papierniczego i kupić paczkę spinaczy za 1.5zł i będziesz mógł na kodach błyskowych sprawdzić co i jak, opis na forum, jeżeli chodzi o benzynkę to fejsik ELM za 70zł styknie, lub też spinacz z poprzednich zakupów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bugi Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2011 (edytowane) Ja też myślałem nad takim interfejsem ale już mnóstwo czytałem i że elm może mieć problemy z p11.144 ;/. U ciebie się to łączy bez problemów? I co sądzisz o tym DDT 2000 ? Sposób na spinacze mi nie działa ;/, nie wiem czemu ;/. Dodam że narazie mi się żaden błąd nie pali ale to na spinacz powinna coś kontrolka reagować a u mnie nic ;/ Edytowane 5 Kwietnia 2011 przez bugi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2011 ELM pod benzynę da radę a DDT to tylko do P12, u mnei lata bez problemu a na spinacz to Ty masz 1.8 i może tego nie ogarniać ale zerknę tu i tam i zobaczymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bugi Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2011 no właśnie nawet zajrzałem do serwisówki i dla 1,8 powinno dać rade ze spinaczem ale nic z tego ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość tomek85fcb Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2011 U mnie benzyna 1.8 z 2000r., metoda na spinacza działa bez problemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bugi Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2011 dziwne, u mnie jak spinam skrajne piny to kontrolka nie gaśnie ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2011 może nie te spinasz?? trzeba te z szerszej strony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bugi Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2011 no w serwisówce były te z szerszej strony i te spinałem ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waldemarr3 Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Potwierdzam działanie metody "spinaczowej" w 1.8 benz. z 2000 r. 2 skrajne w szerszej części złącza zwierane spinaczem - zapłon na ON i po kilku sekundach wyjęcie spinacza, kontrolka zaczyna migać kodami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Lecho Opublikowano 21 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2011 P11.144 1.8 benzyna 2001 spinacz u mnie nie działa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CyberDe@th Opublikowano 10 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2011 U mnie spinacz działa (WP11.144 - QG18DE - 2000 rok) Mimo wszystko zastanawiam się też nad kupnem interfejsu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krecina Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Witam ma ktoś INTERFEJS ELM 327 MINI OBD2 BLUETOOTH i działa w p11 144 2.0 b 99r ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stoneface Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2014 QG18DE z 2000r - na spinacz pięknie działa. Zamówiłem kiedyś interfejs ELM 327 - sprawdzałem na dwóch egzemplarzach, ale żaden nie działał. Były to wersje na bluetooth. Ani komputer ani telefon nie widziały elma. Chciałem zakupić inny interfejs ale może się okazać tak jak z elmem. Może doradzi ktoś coś innego sprawdzonego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi