Guest julia_myszka Posted April 5, 2011 Share Posted April 5, 2011 Hej, Mam taka sprawe: mamy w rodzinie x-traila T30. poszedl tylny most niestety - stwierdzenie mechanika. strasznie chrupalo i jak zobaczyl olej to okazal sie czarny i gesty i z opilkami metalu. teraz moje pytanie: czy istnieje ktos w Łodzi kto regeruje mosty czy lepiej kupic uzywke? jezeli tak to czy allegro to dobry pomysl? bede wdzieczna za wszelkie sugestie:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Edi70 Posted April 6, 2011 Share Posted April 6, 2011 Hej, Mam taka sprawe: mamy w rodzinie x-traila T30. poszedl tylny most niestety - stwierdzenie mechanika. strasznie chrupalo i jak zobaczyl olej to okazal sie czarny i gesty i z opilkami metalu. teraz moje pytanie: czy istnieje ktos w Łodzi kto regeruje mosty czy lepiej kupic uzywke? jezeli tak to czy allegro to dobry pomysl? bede wdzieczna za wszelkie sugestie:) Zadzwoń do ,,Ryba382", a on Ci napewno coś rozsądnego podpowie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.