Gość sebok Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Witam, jestem redaktorem magazynu TurboTest. Poszukuję bardzo pilnie właściciela Nissana Almera N16 w dowolnym kolorze i konfiguracji celem przeprowadzenia sesji zdjęciowej samochodu do materialu z kategorii samochody uzywane. Bardzo prosze o kontakt najlepiej kogos z okolic Wroclawia na gg:1984112 lub PW. Udziele wtedy wiecej szczegolow. Pozdrawiam hej. podbijam temat gdyz nadal nikt sie nie zglosil? naprawde nie ma nikogo we Wrocku kto jezdzi Almera N16? To nic nie boli, a trwa okolo 30-40 min i w nagrode sa fajne zdjecia )) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pemo_ Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Ja bym się zgłosił, ale jestem z Rzeszowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esox Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Kiedy będzie dostępny numer z testem ????? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość krzycho01 Opublikowano 16 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2011 Kiedy będzie dostępny numer z testem ????? Jak się ktoś zgłosi to będzie "numer" jak nie to nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sebok Opublikowano 16 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2011 w numerze majowym bedzie. naprawde nie ma nikogo we Wroclawiu, kto jest posiadaczem N16? Mam czas z uwinieciem sie do poniedzialku. Bede wdzieczny za pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kangurek i Ping Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2011 To nic nie boli, a trwa okolo 30-40 min i w nagrode sa fajne zdjecia )) A kiedy zawitasz do Lublina? Tu jest nas sporo... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.