Guest sebok Posted April 11, 2011 Share Posted April 11, 2011 Witam, jestem redaktorem magazynu TurboTest. Poszukuję bardzo pilnie właściciela Nissana Almera N16 w dowolnym kolorze i konfiguracji celem przeprowadzenia sesji zdjęciowej samochodu do materialu z kategorii samochody uzywane. Bardzo prosze o kontakt najlepiej kogos z okolic Wroclawia na gg:1984112 lub PW. Udziele wtedy wiecej szczegolow. Pozdrawiam hej. podbijam temat gdyz nadal nikt sie nie zglosil? naprawde nie ma nikogo we Wrocku kto jezdzi Almera N16? To nic nie boli, a trwa okolo 30-40 min i w nagrode sa fajne zdjecia )) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pemo_ Posted April 11, 2011 Share Posted April 11, 2011 Ja bym się zgłosił, ale jestem z Rzeszowa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Esox Posted April 15, 2011 Share Posted April 15, 2011 Kiedy będzie dostępny numer z testem ????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest krzycho01 Posted April 16, 2011 Share Posted April 16, 2011 Kiedy będzie dostępny numer z testem ????? Jak się ktoś zgłosi to będzie "numer" jak nie to nie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest sebok Posted April 16, 2011 Share Posted April 16, 2011 w numerze majowym bedzie. naprawde nie ma nikogo we Wroclawiu, kto jest posiadaczem N16? Mam czas z uwinieciem sie do poniedzialku. Bede wdzieczny za pomoc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kangurek i Ping Posted April 21, 2011 Share Posted April 21, 2011 To nic nie boli, a trwa okolo 30-40 min i w nagrode sa fajne zdjecia )) A kiedy zawitasz do Lublina? Tu jest nas sporo... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.