Guest tomkoval Posted April 7, 2011 Share Posted April 7, 2011 Witam Przy montażu sensorów cofania i przeciąganiu kabelka do bagażnika odkryłem ze w słupkach między kierowcą a pasażerami z tyły są głośniki lub mikrofony - nie udało mi się dokładnie obejrzeć bo nie chciałem zdejmować pasów bezpieczeństwa. Sprawdzałem - są podłaczone - leci tam 5 kabelków - nie wiem czy lecą do radia bo niestarczyło czasu na dalsze rozbieranie samochodu. Co to może być. Tom Link to comment Share on other sites More sharing options...
daryka Posted April 7, 2011 Share Posted April 7, 2011 sam nad tym się zastawiałem, może są tam zamontowane czujniki ruchu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Schnell Posted April 7, 2011 Share Posted April 7, 2011 Z mojej wiedzy wynika,że w tym miejscu zamontowane są czujniki ruchu z alarmu. Kable znajdujące się w środku są rozdzielone i jedna część wędruje na przód, druga na tył pojazdu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bugi Posted April 7, 2011 Share Posted April 7, 2011 potwierdzam że tam są czujki od alarmu ;P Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest tomkoval Posted April 8, 2011 Share Posted April 8, 2011 Dzieki Szkoda trochę bo zastanawiałem się nad umieszczeniem tam głośnikow od zestawu głośnomówiącego ;-) Tom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.