bep Posted April 7, 2011 Share Posted April 7, 2011 Witam, Niedawno zakupiłem sobie moduł doświetlania zakrętów (taki bajer...). Niestety nie za dobrze orientuje się w elektryce samochodu, niewiem gdzie i jak podłączone są np halogeny czy kierunkowskazy Mógłby ktoś mi pomóc, i powiedzieć od czego powienieniem zacząc? W załączeniu link do insrukcji którą dostałem razem z modułem, oraz link do filmiku jak to działa: http://img9.imageshack.us/g/ccf2011040700000.jpg/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
DINO Posted April 7, 2011 Share Posted April 7, 2011 przecież masz całą rozpiskę, gdzie co podłączyć, i jest napisane na stronie producenta, że możesz się podłaczyć bezpośrednio pod żarówki, czyli włączasz miernik i badasz co jest rozwarte (+) czy (-) i po wszystkim, (+) do zasilania po stacyjce możesz wziąć z (+) od wtryskiwaczy Link to comment Share on other sites More sharing options...
bep Posted April 7, 2011 Author Share Posted April 7, 2011 Chciałem podłączyć to jeszcze w kabinie. Wiem, że pisze że można się podpiąc bezpośrednio do żarówek.Ale tak jak pisałem, nie jest wszytsko dla mnie jasne. Czy moge, np opuszczając puszke bezpieczników pod kierownicą, podpinać się do każdego + ?jednym kablem? Czy może dać moduł pod maske? (ale jednak nie chce robić drutexu pod maską ...) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.