Szmiglo Opublikowano 31 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2005 no właśnie, jestem posiadaczem k12 rocznik 2003, z silniczkiem 1,2 i 48km...wszyscy na poczatku śmiali się z tego auta, brzydal, jak z kosmosu i podobne teksty na tym samym poziomie, lecz wystarczyła jedna jazda, a by ich zdanie się odmieniło, ja zakochałem się w tym aucie, jest wygodne, bezpieczne, w miare pakowne, i jak na taki silniczek nawet zrywne, jedyną bolączką w aucie był komputer, a ASO usłyszałem o syndromie małego dziecka, ale po kilku serwisach i jednym cholowaniu z Mławy do Łodzi :? auto zostalo definitywnie naprawiony znaczy się wymieniony komputer, w marcu 2006 konczy się gwarancja, do k12 zostaną założone progi, sportowy zderzak przód i tył, chromowane lusterka i klamki, a w następnej kolejności modyfikacja wydechu, a Wy? co sądzicie o tym aucie?które wzbudza zarówna pozytywne jak i negatywne emocje.... pozdrawiam :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość maniek1977 Opublikowano 31 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2005 Ja tez jestem zakochany w tym autku. Jak narazie mam go miesiac i jak narazie brak problemów(odpukac) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mrówa Opublikowano 3 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2005 ja bylem fanem ale sie pozbylem. owszem piekne auto, ale awaryjne jak cholera. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość AdaSch Opublikowano 8 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2005 a my jesteśmy bardzo zadowoleni. Moja żonka właśnie pomyka sobie po europie a mi co pozostało... praca i almera btw przesuper autko szczególnie w wersji tekna. już niedługo założę eagle f1 195/50r15 aha, włochy są pełne micr, a włosi się znają na wyglądzie więc bezdyskusyjnie autko jest ładne 8) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szmiglo Opublikowano 11 Sierpnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2005 z tą awaryjnością powiem tylko tyle, że w ASO koleś mi udowodnił, że w 90% są to modele 2003, czyli te pierwsze, w póżniejszych nie występują problemy z "komputerem" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 16 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2005 Dla mnie to auto to KUPA !!! Żoną moja miała w "ciul" problemów. Teraz od 1-go sierpnia jest w Anglii i własnie wczoraj przysłała mi SMS-a a potem dzwoniła, że Micra wysiadła i stoi w lesie około 70km o miejsca gdzie mieszka. Auto stało całkowicie martwe. Po około 20 mnut stania i ponownym przekreceniu kluczyka nagle auto się odezwało i zapaliło. Niestety świecą się prawie wszystkie kontrolki akcesoriów ABS, AirBag, pasy bezpieczeństwa i kontrolka ładowania. Auto dojechało na miejsce a być może dziś przejedzie po nie serwis. Powtarzam dla mnie auto to kupa i najprawdopodobniej zaraz po przyjeździe auto pójdzie do ŻYDA !!! Pozdrawiam HHA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 16 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2005 z tą awaryjnością powiem tylko tyle, że w ASO koleś mi udowodnił, że w 90% są to modele 2003, czyli te pierwsze, w póżniejszych nie występują problemy z "komputerem" Kolego Szmigło czy moge prosić o adres i kontakt do ASO, które stwierdziło, że w modelach z 2003 występują problemy z komputerem w tych modelach. No i czy klient ma szansę na wymianę takiego "sprzęciola" w swoim aucie. Pozdrawiam HHA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.