Gość wawrzyn74 Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Witam!raz już pisałem,ale nikt mi nie odpisał.Próbuje raz jeszcze..... W czasie jazdy,zawieszają się zegary i wskażniki na tablicy rozdzielczej. Ida na dół,albo na maksa do góry.Gdy wyłącze światła mijania,po kilku minutach wskażniki wracaja na swoje miejsce.Wyczysciłem wszystkie bezpieczniki z nalotu i myslałem,że juz ok,ale sprawa powróciła i nie wiem co robić,bo bez świateł jezdził nie bedę,a i na jezdnię musze sie gapic,a nie na zegary.POMOCY! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Wagant Opublikowano 13 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2011 Witam!raz już pisałem,ale nikt mi nie odpisał.Próbuje raz jeszcze..... W czasie jazdy,zawieszają się zegary i wskażniki na tablicy rozdzielczej. Ida na dół,albo na maksa do góry.Gdy wyłącze światła mijania,po kilku minutach wskażniki wracaja na swoje miejsce.Wyczysciłem wszystkie bezpieczniki z nalotu i myslałem,że juz ok,ale sprawa powróciła i nie wiem co robić,bo bez świateł jezdził nie bedę,a i na jezdnię musze sie gapic,a nie na zegary.POMOCY! Powinieneś sprawdzić połączenia przewodów do licznika, być może masz "zaoksydowaną masę" (-). Ale może też być przerwana któraś ze ścieżek za licznikiem i to radziłbym także posprawdzać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.