BossNY Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2011 (edytowane) Dobra zakładam temat bo w dziale "Pytania o 350Z" to niedługo nikt się do tego nie dokopie WYMIANA LAMP NA POLIFTOWE LED: Instalacja - Plug and Play radze tylko zwrócić uwagę przed zakupem na podłączenie bo na aledrogo widziałem lampy chyba z anglików z miejscem na dwie wtyczki zamiast na jedną. Swoje kupowałem dokładnie tu http://cgi.ebay.com/ebaymotors/350Z-FAIRLADY-Z-03-08-LED-TAIL-LIGHTS-LAMPS-NISSAN-OEM-/160533970442?pt=Motors_Car_Truck_Parts_Accessories&hash=item256091fe0a za wszystko z przesyłkami wyszło mi około 1400-1500zł przy przesyłce do PL pomagał mi gość z 3miasta do mojej wer. EU pasują idealnie Edytowane 26 Kwietnia 2011 przez BossNY 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DanPlut Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Dzięki za instrukcje, bardzo się przyda i tak oto jest to kolejna rzecz, którą chciałbym zrobić w Zetce ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Savid Opublikowano 7 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2011 Bardzo ładne a są jakieś ledówki ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DanPlut Opublikowano 8 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2011 Bardzo ładne a są jakieś ledówki ? No właśnie te są ledowe w oryginale z rocznika 2006- Są też inne ledy nawet u nas na aledrogo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Savid Opublikowano 9 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2011 Chodzi mi o konkretne ledy z diodami jakis fajny wygląd xD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ILLINX Opublikowano 4 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2012 Witam Czy tylne lampy LED z rocznika 2006 od cabrio beda pasowaly do mojego rocznika 2005? Chce je zmienic, a na alledrogo LEDowe sa tylko od cabrio wiec wole zapytac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Filon Opublikowano 4 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2012 Witam Czy tylne lampy LED z rocznika 2006 od cabrio beda pasowaly do mojego rocznika 2005? Chce je zmienic, a na alledrogo LEDowe sa tylko od cabrio wiec wole zapytac. He. Też się nad nimi zastanawiałem Stwierdziłem, że nie będę ryzykował i poczekam na lampy do coupe. Jednak może ktoś wie czy te się nadadzą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hot_rider Opublikowano 4 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2012 tez je widzialem;p powinny pasowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BossNY Opublikowano 4 Czerwca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2012 (edytowane) http://forum.nissank...0z-oswietlenie/ Edytowane 4 Czerwca 2012 przez ewa_hb Tematy połacząne! Paweł, dzięki za przypomnienie o swoim mini instruktażu :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartekZ33 Opublikowano 5 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2012 Wymieniałem nie dawno światła i zapomniałem o ledach A tak w ogóle od kiedy były wkładane seryjnie bo mam z 2006 a kupiony z salonu w 2007 i mam zwykłe :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hot_rider Opublikowano 5 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2012 polift ..jak z przodu masz bi-xenon to z tyłu powinienes miec led.. moze ktos przechandlował ci je Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartekZ33 Opublikowano 5 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2012 Ja mam przedlifta bo nawet podgrzewanie poddupnika jest za spiołą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fiolet Opublikowano 5 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2012 (edytowane) Bossny, widzę, że bez homologacji kupiłeś. myślałem żeby ledy na przód nabyć z USA ale zrezygnowałem bo z moim szczęściem pierwszy pies mi dowód... zabierze. ps. fajny garaż apropo, przeglądałem ostatnio allegro i zauważyłem kilka fajnych oczek na przód z wbudowanymi ledami - ale bez homo E, jakby ktoś nie doczytał to uprzedzam, że może z nimi być problem Edytowane 5 Czerwca 2012 przez Fiolet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BossNY Opublikowano 5 Czerwca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2012 (edytowane) Bossny, widzę, że bez homologacji kupiłeś. myślałem żeby ledy na przód nabyć z USA ale zrezygnowałem bo z moim szczęściem pierwszy pies mi dowód... zabierze. .. wątpię, żeby tylne ledy w wersji US i EU różniły się czymś... także czy kupisz u nas w ASO czy w http://www.thenismos...dy-Z_p_104.html dostaniesz to samo przednie oświetlenie to inna bajka... ps. w tym sklepie kupowałem też białe odblaski Edit: na lampie mam napis: DOT SAE (2)AP2(3)s(3)T 04 NISSAN ICHIKOH D020 JAPAN L jak ktoś ma europe po lifcie to z ciekawości można porównać Edytowane 5 Czerwca 2012 przez BossNY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ILLINX Opublikowano 6 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2012 @Bossny: z tego sklepu, ktory podales bez problemu wysylaja do Polski? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BossNY Opublikowano 6 Czerwca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2012 @Bossny: z tego sklepu, ktory podales bez problemu wysylaja do Polski? Pewnie tak, ale wtedy dojdą Ci opłaty w PL... moje były przepakowane w NY, jak coś to pisz na priva to podam szczegóły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fiolet Opublikowano 6 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2012 (edytowane) siema, przesyłam fotki + kilkunasto sekundowy filmik, homologacja jest wybita na obudowie lampek, chowa się pod pokrywą bagażnika, wszystko powinno być widać na zdjęciach/filmiku (jakość taka sobie bo robione telefonem) ps. w sumie to ciekawe, jakby rozkleić lampkę i wkleić na foli "homologację" to myślę, że nie ma takiej opcji, że się ktoś połapie... tak a propo ledów w przednich oczkach myślę. zrobić po prostu jakiś fajny wzór z taśmy, podpiąć pod rozrusznik itd. Edytowane 6 Czerwca 2012 przez Fiolet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BossNY Opublikowano 6 Czerwca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2012 (edytowane) Fiolet dzięki za info ja na czarnym plastiku nic nie mam... można byłoby zrobić takie napisy jako naklejkę z materiału jak ta nasza klubowa naklejka tylko po co, kto to sprawdzi.. amerykańce jeżdżą po naszych drogach i nikt się nie martwi o te ledy a dziś znalazłem to http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=Bj89EOIOywE Edytowane 6 Czerwca 2012 przez BossNY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
voo1 Opublikowano 7 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2012 u mnie tak wyglada polift tył ztachany z us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ewa_hb Opublikowano 7 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2012 Czemu masz taką brzydką tablicę z tyłu? Zagapiło się przy wyrabianiu? \ Fajnie wyglądają... a kiedyś mi się nie podobały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fiolet Opublikowano 7 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2012 tablicza zrobiona chyba na potrzeby zdjęcia ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
voo1 Opublikowano 8 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2012 Tablica ma wymiary amerykanckie i oczywiście zapodana tylko ale to tylko wylacznie do zdjecia hi hi hi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ILLINX Opublikowano 30 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2012 (edytowane) Zakupiłem poliftowe światła tylne do swojej Pszczólki rocznik 2005. Wymienie je bez problemu plug'n'play czy potrzebna jest jakaś drobna modyfikacja z kostkami albo kabelkami? Dobra, zamontowalem. Dla tych, ktorzy beda chcieli kiedys wymienic tylne swiatla na polift: kostki nie pasuja. Nalezy przyciąć dzyndzle na krótszych bokach. Uploaded with ImageShack.us Edytowane 1 Września 2012 przez ILLINX Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BossNY Opublikowano 3 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Września 2012 Gdzie kupowałeś lampy że potrzebna była przeróbka kostki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ILLINX Opublikowano 4 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2012 Na alledrogo, kazda od innego gostka i w obu musialem przerobic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi