Gość Kasjer Opublikowano 20 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2011 Problem nieistotny ale... Po zmianie czasu przestawiłem zegar na czas letni. Zgodnie z pikaniem w Trójce. Dzisiaj zauwazyłem (znowu w Trójce u pana Manna pikało:), że zegar spóźnia się o ok. 1,5 min. W poprtzednim samochodzie zegar chodził z dokładnością atomowego więc w tym zwróciłem uwagę. Też macie takie niedokładne zegary? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheCrow Opublikowano 20 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2011 Problem z zegarkiem mam też i ja, tylko trochę inny: po zmianie czasu na "letni" zauważyłem, że wskazania na desce rozdzielczej i na wyświetlaczu radia rozjechały się w ciągu miesiąca o kilkadziesiąt sekund. dziwne, gdyż przez 4 miesiące od odebrania z salonu wszystko było ok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mwylezol Opublikowano 20 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2011 Problem z zegarkiem mam też i ja, tylko trochę inny: po zmianie czasu na "letni" zauważyłem, że wskazania na desce rozdzielczej i na wyświetlaczu radia rozjechały się w ciągu miesiąca o kilkadziesiąt sekund. dziwne, gdyż przez 4 miesiące od odebrania z salonu wszystko było ok. Tez to mam - różnica około minuty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jerzy Fiuk Opublikowano 20 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2011 Nie potwierdzam. Ale wpisów potwierdzających faktycznie, niepokojąco dużo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kasjer Opublikowano 20 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2011 Problem z zegarkiem mam też i ja, tylko trochę inny: po zmianie czasu na "letni" zauważyłem, że wskazania na desce rozdzielczej i na wyświetlaczu radia rozjechały się w ciągu miesiąca o kilkadziesiąt sekund. dziwne, gdyż przez 4 miesiące od odebrania z salonu wszystko było ok. Radio pewnie ciągnie czas z RDS-u i te dwa zegary nie są powiązane. Zwróciłem na ten zegar uwagę bo jakby tempo spóźniania zwiększa się z czasem. Ale może to tylko moje wrażenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 20 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2011 Problem nieistotny ale... Po zmianie czasu przestawiłem zegar na czas letni. Zgodnie z pikaniem w Trójce. Dzisiaj zauwazyłem (znowu w Trójce u pana Manna pikało:), że zegar spóźnia się o ok. 1,5 min. W poprtzednim samochodzie zegar chodził z dokładnością atomowego więc w tym zwróciłem uwagę. Też macie takie niedokładne zegary? U mnie jest podobnie, podczas przeglądu resetowano ustawienia ale po miesiącu wszystko ''wróciło do normy'' różnica ok 1 minuty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iras4683 Opublikowano 25 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2013 u mnie zegar w ciągu miesiąca spieszył się o 30 minut wymienili mi całe zegary Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.